Українська Манітоба
-
У попередній школі було норм, у новій щос якось не дуже, можливо ще не розігналися. Я просто намагаюся держати руку на пульсі
-
Аналогічно. З радістю перевела дітей з української системи освіти у канадську. Так, там вони щодня накопичували велику кількість знань, а тут просто вчаться і вчать багато корисного в житті. А в старшій школі вже якщо захочуть (або якщо батьки захочуть), то буде їм математика нормальна.
-
Замах на Трампа: Нападник приїхав до Флориди, засів з автоматом в якихось кущах і став чекати, поки прийде Трамп. Минуло 12 годин, а Трамп все не приходить і не приходить. Тим часом охорона Трампа подумала, а чи не перевірити навколишню територію. Йдуть собі гольф-клубом, аж тут бачать — з кущів стирчить автоматне дуло. Ну, вони вистрілили пару разів. Нападник кинув автомат і втік. Але охоронці помітили номер і марку машини і попередили поліцію, яка й затримала порушника. Це був короткий переказ сьогоднішніх новин.
-
Все буде окей. Кажу це як батько, син якого був у Канаді від садочка і вже до 11 класу. Хочете додатково - ixl, Khan Academy. 6-й клас - це ще веселе дитинство. Я такий радий, що моя дитина мала час на дитинство в Канаді та мала можливість спробувати різні види спорту чи інших занять. Навіть не порівняти з моїм, яке пройшло у гімназії, де було по 8-9 уроків щодня. Однак, для України в той час то була норма. Не знаю, як зараз. Хочете більше математики - просіть вчителя, щоб давав вашій дитині трохи більше.
-
Я можу дати людину , яка просто допоможе це все зробити , і якщо в вас порівняно низький дохід, то може бути і безплатно , а там якось за заявку ~200 доларів і ще ~100 потім треба до закинути якщо в Вас норм дохід. Але то я приблизно чекав 6 місяців на відповідь
-
Якщо для навчання, то вам там де ви навчатиметеся, повинні тоді сказати, який WES треба. Коли ви все зареєструєте у WES, у вас буде reference number та application forms (якщо наприклад, бакалавр і магістр в заявці, то буде дві такі форми). Далі реєструєтеся на апостиль, до речі на сайті WES вони там дають одразу лінк на апостиль МОН. Вибираєте пакет документів для WES Canada, вводите свої дані і підгружаєте якісні скани кольорові дипломів з двох боків та додатків з двох боків та оці application forms. В Україні інтерфейс максимально не user friendly, у мене нічого не підгружалося, тому я їм написала, і відправляла окремо не на сайті, а на ел. пошту фахівця, яку мені вони прислали. Потім вони присилають купу паперів, які треба дозаповнити, підписати, і скани відправити їм назад. І ось на цьому етапі я і чекаю відповіді, бо треба тепер заплатити, доки всі їм відправила, але вони мені ще нічого не прислали, які реквізити оплати.
-
Мені для навчання, тому буду course by course І так, я бачив що треба реєструватися в МОН, і відправляти ж документи? Кольорову копію?
-
Коли ви зареєструєтеся у WES, створите акаунт, там максимально user friendly інтерфейс і 'заблукати' важко. Обираєте що вам треба, відразу показує що від вас вимагають, які документи і так далі. Вводите дані усіх своїх освіт, які ви хочете одразу в одному місці, там вам треба буде вибрати назви закладів, обрати у списку, ви не зможете додати самі, там база усіх закладів, і в кінці вам видає конкретно, що вам треба - у моєму випадку - через апостиль МОН України, вони самі їм надсилають дані. Я підгрузила тільки завірені переклади. Іншу інфу вони отримають від України напряму, тому після подачі і оплати у WES, отримання номеру заявки, я окремо реєструвалася в МОН і подавала туди документи. Зараз у процесі очікування, бо з боку України не швидко щось у мене все йде.
-
Це і потрібно Дякую!
-
Не знаю який вам потрібно саме WES і для якої мети. Я роблю собі course by course, то в заявці додається обидва дипломи одночасно. Не потрібно у моєму випадку ділити окремо на два, оскільки моя мета щоб максимально врахували всі мною вивчені предмети і години.
-
«Ніхто тут вчити не заставляє» 😂😂😂
-
Підкажіть хто знає Це буде дві заявки, бо два дипломи?