Українська Манітоба
-
Я можу дати людину , яка просто допоможе це все зробити , і якщо в вас порівняно низький дохід, то може бути і безплатно , а там якось за заявку ~200 доларів і ще ~100 потім треба до закинути якщо в Вас норм дохід. Але то я приблизно чекав 6 місяців на відповідь
-
Якщо для навчання, то вам там де ви навчатиметеся, повинні тоді сказати, який WES треба. Коли ви все зареєструєте у WES, у вас буде reference number та application forms (якщо наприклад, бакалавр і магістр в заявці, то буде дві такі форми). Далі реєструєтеся на апостиль, до речі на сайті WES вони там дають одразу лінк на апостиль МОН. Вибираєте пакет документів для WES Canada, вводите свої дані і підгружаєте якісні скани кольорові дипломів з двох боків та додатків з двох боків та оці application forms. В Україні інтерфейс максимально не user friendly, у мене нічого не підгружалося, тому я їм написала, і відправляла окремо не на сайті, а на ел. пошту фахівця, яку мені вони прислали. Потім вони присилають купу паперів, які треба дозаповнити, підписати, і скани відправити їм назад. І ось на цьому етапі я і чекаю відповіді, бо треба тепер заплатити, доки всі їм відправила, але вони мені ще нічого не прислали, які реквізити оплати.
-
Мені для навчання, тому буду course by course І так, я бачив що треба реєструватися в МОН, і відправляти ж документи? Кольорову копію?
-
Коли ви зареєструєтеся у WES, створите акаунт, там максимально user friendly інтерфейс і 'заблукати' важко. Обираєте що вам треба, відразу показує що від вас вимагають, які документи і так далі. Вводите дані усіх своїх освіт, які ви хочете одразу в одному місці, там вам треба буде вибрати назви закладів, обрати у списку, ви не зможете додати самі, там база усіх закладів, і в кінці вам видає конкретно, що вам треба - у моєму випадку - через апостиль МОН України, вони самі їм надсилають дані. Я підгрузила тільки завірені переклади. Іншу інфу вони отримають від України напряму, тому після подачі і оплати у WES, отримання номеру заявки, я окремо реєструвалася в МОН і подавала туди документи. Зараз у процесі очікування, бо з боку України не швидко щось у мене все йде.
-
Це і потрібно Дякую!
-
Не знаю який вам потрібно саме WES і для якої мети. Я роблю собі course by course, то в заявці додається обидва дипломи одночасно. Не потрібно у моєму випадку ділити окремо на два, оскільки моя мета щоб максимально врахували всі мною вивчені предмети і години.
-
«Ніхто тут вчити не заставляє» 😂😂😂
-
Підкажіть хто знає Це буде дві заявки, бо два дипломи?
-
До речі, можливо згодиться у майбутньому, де ви таку інфографіку брали? Ну може є якійсь ресурс типу де це можна перевірити ітп. Якщо таке є звісно.
-
Дякую вам велике, бо наразі я якраз бачу що вони якось не займаються, хочу розібратися і якщо дійсно так то вже діяти за обставинами. В одночас не маю бажання to overreact.
-
Ось можете побачити, що вчать з математики в шостому класі, всі школи мають це вчити: www.edu.gov.mb.ca/k12/cur/essentials/docs/gr6math.pdf Ніхто тут вчити не заставляє тому якщо діти не хочуть вчитись чи не дуже хороший вчитель, то вони просто нічо не будуть робити на уроках і відповідно казати, що їм нічо не задають/не вчать. Також в 6 класі в багатьох школах є додаткові гуртки з математики, англійської і тд там зазвичай готуються до всяких контекстів, навіть якщо гуртків нема ви можете спитати вчителя з математики як записати дитину на math contests, ще є варіант сказати вчителю що дитина знає все за шостий клас і їй нудно і щоб він дав їй завдання за сьомий, але це вже від вчителя залежить і також в сьомому вроді міні екзамен з математики то про те щоб шестикласник його здавав також окремо потрібно домовлятись
-
Адвокати здебільшого дуже дорого, можливо вам більше підійдуть якісь існуючі гавернмент організації, або на край є таке що допомагають студенти що вчаться, це набагато дешевше наче. Поки не зверталися але наче є така опція
-
З якого питання? Що сталося якщо не секрет?
-
Осьо тут все розписано Я відправляла. Апостильоване свідоцтво отримала назад за 3,5 тижні
-
Смішно?) але є таке як parish president
-
Я можу вам описати тільки за high school, але то ще напевне далеко)