Українська Манітоба
-
а ну якщо чисто гратися, то не сильно вигідно. якщо довгостроково, то можна підписку взяти. А загалом в Канаді вигідно тримати стоки від одного року, бо тоді 50% капітал гейнс податок.
-
Оффтоп, але розкажу про вихідців з Казахстану. Іноді вони кажуть, що вони етнічні українці або росіяни, а в Казахстан їхні діді потрапили під час евакуації у Другу Світову Війну. Але іноді виявяяється що рік переїзду предків до Казахстану 1938-1940... Тобто, ДО початку вторгнення німців в СРСР... Це може означати, що предки були не евакуйовані, а засуджені за злочини і вислані до Казахстану як злочинці. Звичайно, онукам вони це не люблять розповідати
-
Я була у Ризі у квітні-липні 2022, на кожному кроці - прапори, графіті, вікна, трамваї на бортах - жовто-бликитний стяг. Я була приголомшена такою підтримкою. Концерти були зі зборами у підтримку України.... Не знаю як там зараз, але Рига і Латвія у серці також❤️
-
бери wealtsimple, нашо той questrade 😄
-
Знаю також сім’ю, де українка, яка народилась в Канаді, не те що дітей своїх виховала українцями, так ще і чоловіка- канадця навчила української мови 🙂
-
Ой, розвеселили 😂
-
Та що ви заладили 😁 все ви щось підозрюєте, шукаєте причини. Все прививали. Але він - українець 🙂
-
Оф історія каже що це тому що чоловіки помирали швидше,і не лишалось коліна родинного.Багато війн
-
Це теж одна з теорій)
-
Вільна країна,а казали в Європі тільки все дозволено 😅
-
Теж частково правда мабуть. Але я думаю що українці все таки мають оте в крові. Не знаю як то пояснити.
-
Я думаю, ще пов’язано ще з тим, що його мати українка(я правильно зрозуміла?). Думаю тому, що саме матері більше займаються вихованням дітей і прививають любов дітям до традицій і культури свого народу. Саме тому, наприклад, у євреїв національність визначається по матері. Це така моя теорія 😅