Українська Манітоба
-
А якщо в мене у дипломі спеціальність перекладач із англійської та німецької мов, потрібно буде здавати екзамен для номінації по MPNP?
-
Щодо індусів і тяжких робіт, то вже двічі бачив у Манітобі, як на будівельний об'єкт приїжджає 4-5 індусів, дістають свої інструменти і колонку, вмикають на всю гучність веселу індійську музику в стилі "джімі-джімі, ача-ача" і гайда крутити швиденько гіпсокартон :)
-
За житло взагалі нічого , а про роботу скажу одне,що резюме допомагають зробити ,про інтерв’ю ні. І мабуть залежить від вашого досвіду та диплому ,наприклад моїй дружині вони зробили зустріч з ментором ,мені ні 😂 В мене дуже специфічна професія ,а дружина hr . Але їм можно писати листи,якщо є питання ,відповідають та дають поради . Гарна допомога,якщо знати як користуватись . Також є центр допомоги іммігрантам ,там є аналогічні сервіси . Стукайте в двері,і вам відчинять .
-
Підкажіть будь ласка в такому районі варто знімати житло для сім'ї з дітьми?415 St. Jean Baptiste street.
-
Вони дають вам інструменти та показують та вчать вас, як скласти резюме, проходити інтерв'ю. В них також на сайті є різні вакансії, які доступні для зареєстрованих клієнтів Манітоба Старт. Працевлаштовують успішно, але тільки тих, хто сам цього хоче. За руку не водять, але інструменти "що і як" дають. Тисячі людей через Манітобу Старт працевлаштовується.
-
З працею так, із житлом ні. Ось їх офіційний сайт: manitobastart.com/
-
Це вам лінивий доставщик Федексу попався (падло). Буває у них таке, і так, Волмарт нічого з ними не зробить. Або ви ідете самі в офісі Федекс забираєте посилку, як каже стікер, або за деякий час вони відправлять посилку взад. Purolator ще таким грішить ЧАСТО. Я аж жахаюся, алли десь шось замоалчю, і воно згодом пише your order has been shipped, by Purolator 😂 З Canada Post не вгадаєш, я досі не зрозуміла систему, шо вони кидають під двері, а шо пишуть «вас не було вдома, прийдіть заберіть» Ось нещодавно замовляла подушку і постільне. З одного сайту, одне замовлення! Просто вислали двома коробками. Так от коробку з постільним залишили під дверима, а коробку #2 з подушкою стікєром повідомили «прийдіть заберіть» 😂 Я дуже злилася на це також, але вже змирилася.
-
Доброго дня. Шукаю роботу в Вінніпезі. Займався внутрішніми роботами по ремонту квартир та будинків: гіпсокартон, плитка, підлога, фарбування і т.д. Чи якісь варіанти роботи на заводі чи фабриці. Можливо хтось вже працює та може щось підказати. Пишіть в приват. Дякую.