Українська Манітоба
-
Ну там де швидкісні траси , є попередження перед світлофором ,що буде червоний,часу дуже багато щоб знизитись і зупинитися,там де цього немає,там і швидкість до 70 максимальна , все можна встигнути . Це просто люди в тупу бачать жовтий ,і просто женуть . У мене на реестраторі вже 40-50 відео де люди роблять супер дивні речі . Але якщо тримати дистанцію і не гнати ,то в більшості випадків все буде добре .
-
Але трішки мігнути зеленим булоб зручно🥺
-
Доречі зелений запалає у інших з затримкою, це для розуміння. Це не так що у вас червоний і одразу зелений у інших. Це дуже продумано
-
На жовтий можна не вставати коли ти вже метр від світлофора, коли їдеш без перевищення все працює як часи
-
-
А звертали увагу на те, що тут перед червоним світлофором зелений не мігає як в Україні а зразу оранжевий і далі червоний. Це ж треба реагувати дуже швидко щоб тормозити.
-
Підкажіть, А як тут з пішоходами - мені всюди поступають, зупиняються, чекають, не знаю як правильно робити на нерегульованих перехрестях - якщо знак стоп, то пішохід спокійно переходить, так? Бо я попервах з України всюди стояла чекала, А бачу водії тут теж стоять, і мені ще махають 'давай іди вже'. Бо в Україні то було нереально перейти десь в нерегульованому місці
-
А коли мене підбішує то я стаю першим на світлофорі і трошки відриваюся тапок в пол і далі їду на чілє
-
Ні кажу як зробив би я
-
Хз подивився перше, запустили б його і не було б поводу для відео )))
-
В Україні таких вистачає . Як на мене то тут не все так погано,це просто очікування були завищенні . Але чесно кажучи коли до роботи добираюсь ,по периметру ,і перед світлофором 70 ,то я один хто знижує швидкість 😅 Хлопці по 90 як мінімум шпарять,але копи час від часу таких ловлять . Все одне в Канаді водії кращі ,як на мене .
-
А хтось в Києві включає поворотники?🤣 Там у зоні 60 тебе на швидкості 90 будуть підрізати та сигналити щоб ти швидше їхав. Пешохід? Через день будеш чути «Єй куда прєш не відєш я єду» і це при червоному світлофорі для водіїв буде🌝
-
Нормально їздять
-
І мене🤣
-
То вони не з середньої полоси повертають, то 2 маневри, перестроїлися і повернули 😅. Відповідаючи на питання. Хз я без реєстратора і в Україні був і тут.