Українська Манітоба
-
То вони не з середньої полоси повертають, то 2 маневри, перестроїлися і повернули 😅. Відповідаючи на питання. Хз я без реєстратора і в Україні був і тут.
-
У мене працював парубок з Конго ,він по учнівським правам їздив по Вінніпегу два роки сам , бо не міг здати тест ,одного разу його копи зупинили по його словам,бо він повернув не так як треба . І копи його відпустили . Не знаю наскільки правда ,але це його історія . Тому дивуватися не треба ,і врахуємо факт що і багато українців ,які не вміють водити ,просто обміняли куплені права . Місцеві мені казали ,що здавали на права багато років тому в Стоунвелл ,бо в Вінніпезі було складно , дуже багато факторів короче ,як я зрозумів .
-
Мені одному довелося купити відеореєстратор тільки в Канаді ? 🙂 Я чесно не знаю ,як вони видають тут права. Кожного дня на дорозі щось відбувається , то з середніх поліс повертають ліворуч чи праворуч ,то дають назад ,провокуючи аварійну ситуацію і бояться дуже їхати коли при узбіччі припарковані інші авто , ніхто б з них не зміг їздити в Парижі чи інших великих містах Європи-це гарантія . 90% водіїв не включають поворотний сигнал при переміщенні в іншу полосу.
-
Мда
-
Ну звичайно, скандують постійно, це їх лозунг.
-
Вони цього реально вимагають на своїх мітингах чи це ваше трактування ситуації загалом?
-
Ну from the river to the sea то буде, тільки Ізраїль🤣
-
У них вимоги from the river to the sea, тобто щоб взагалі не було Ізраїлю. Тому мир на Близькому Сході неможливий, бо одна сторона готова іти на поступки, а інша хоче, щоб друга сторона не існувала в принципі.
-
Ага
-
У палестинців?
-
Насправді мені просто цікаво які в них вимоги
-
(як тільки низькооплачувана робота скінчиться) Ps - ніколи
-
Слідом за Українцями підуть 🤣
-
Цих треба першими на депортацію🌝