Українська Манітоба
-
Доброго дня. Підкажіть , будь ласка, якщо брати з України водафон, маю Джойс і турбо, зробили в Україні перший дзвінок, чи потрібно ще щось активовувати, чи підключати певний тариф, чи тільки поповнити на якусь суму і на яку щоб в Канаді мати той інтернет в роумінгу? Буду вдячна за відповідь.
-
Коротше, ніколи нічого не замовляйте Волмартом з доставкою Федекс. Це гірший сервіс який я бачила. Вже третій день вони не можуть доставити мені замовлення, тому що вони приїжджають до будівлі, не заходять в середину, не телефонують мені нікуди, не пишуть нікуди, а просто лишають стікери на будівлі, прям от зовні, що вони не змогли доставити і валять звідти. А Волмарт такий типу присилає лист що упс, не змогли вас знайти, але на мою скаргу - з кур'єром нічого не роблять, бо у них "немає такої можливості" 😡
-
75+ податок і вийшло майже 90,86 напевно ,точно не пам’ятаю )
-
Да дорого, но я сам, без сім'ї, тому мені ті 100$ не буде проблема, місяць безкоштовно дали, дальше 50$ активація і тариф 25GB 75$ в місяць вроді.
-
Добрий день, приїзжають до Вінніпега, в бьмжайший час. Хочу найти друзів, знайомих. Мені 19
-
Дякую
-
Доброго дня.Я з трьома дітьми, сьогодні пробувала подати заявку на 3000,але вкінці вибило помилку,що є невірні дані,можливо у когось таке було..Що робити?
-
Та ми подумали ,що белл дорогувато коли рахунок на майже 90 кад прийшов і пішли ж міняти ,вийшло трохи дєдешквше але не краще )
-
Я теж підключив bell, тарифи чудові, інтернету дають багато плюс швидкість 5G, Catr, то взагалі капець, тарифи на швидкості 3G