Українська Манітоба
-
75+ податок і вийшло майже 90,86 напевно ,точно не пам’ятаю )
-
Да дорого, но я сам, без сім'ї, тому мені ті 100$ не буде проблема, місяць безкоштовно дали, дальше 50$ активація і тариф 25GB 75$ в місяць вроді.
-
Добрий день, приїзжають до Вінніпега, в бьмжайший час. Хочу найти друзів, знайомих. Мені 19
-
Дякую
-
Доброго дня.Я з трьома дітьми, сьогодні пробувала подати заявку на 3000,але вкінці вибило помилку,що є невірні дані,можливо у когось таке було..Що робити?
-
Та ми подумали ,що белл дорогувато коли рахунок на майже 90 кад прийшов і пішли ж міняти ,вийшло трохи дєдешквше але не краще )
-
Я теж підключив bell, тарифи чудові, інтернету дають багато плюс швидкість 5G, Catr, то взагалі капець, тарифи на швидкості 3G
-
В принципі, в Манітобі скрізь холодно )) Але є прям північні Чьорчхіл та Томпсон. Воно-то там кльово, холодно і людей мало, але є нюанс: міста «робітничі» (бо колись створювались навколо шахт), багато аборіджіналз без особової мотивації (і освіти) робити карьєру топ-менеджерів, немає такоі розвиненої інфрастуктури відпочинку (театри-музеї-кіно-арт-паб вечірки-фестивалі врожаю-фолк фести) як в містах та селах південніше - корочє, люди там живуть специфічні, рівень криміналу та бухла/наркоти високий. Якщо у вас є діти - то там для них гірше, бо знов-таки: школи, інфрастуктура спортивних/арт секцій оце все. Я б вам так рекомендувала 🙂 Холодно - скрізь в Манітобі. Поменше людей - подивіться на такі міста як Russel, Boissevain, Killarney, Virden, Arborg, Fisher Brach ну і ще купа маленьких селищ.
-
Доброго дня, в якій клініці Вінніпега можна якнайшвидше пройти медичний огляд для роботи? Робота в харчовій промисловості. Дякую
-
В Черчіль вам дорога. Хоча ні, туди тільки потягом, або літаком.