Українська Манітоба
-
виплата відсотків + моргідж страхування - це гроші на той самий вітер.
-
Можливо. Коли ми були, то ще канадійці дивились, але трохи старші люди
-
Може дешевше вийде купити житло яке потребує ремонту і самому зробити ремонт? Самому в якості прораба я маю на увазі. Бо якщо ще і прораба наймати, то дорожче
-
Але оренда, це гроші на вітер. А так ці гроші вкладаєте в своє, ну плюс трохи більше, але коли продасте, то хоч щось лишиться в плюсі, а після оренди нічого.
-
Думаю його заберуть за 330-350.000
-
Та є двоповерхові, а цей триповерховий
-
Таунхауси всі з такими сходами.
-
І район дуже гарний, і гараж чистенький. Лиш реально для мене ті сходи трохи в напряг. Мабуть старію вже…
-
Ну цей за 310.000 норм варіант,але блін 2800 десь платити якось дуже жирно,бо в мене оренда зі всіма оплатами 1600 коштує то і думаемо.
-
Але він хоч тримається купи, все в хорошому стані. Тільки сходів, як на мене , багато. Бо ще вчора дивились два будинки навіть дорожчі, то один заюзаний такий, що гидко було навіть дивитись, навіть не прибрали по людськи перед показом. Я нарахувала там з 10 людей, які мабуть орендують ( це по кількості спальних ліжок і взутті), самі здогадайтесь якої нації. А інший неозброєним оком навіть такому експерту , як я, видно було, що протікає десь в бейсменті. Тому купити добре житло і дешево, то ще за щастя.
-
2800 +- 2900 Десь 2800 або 2900
-
2880+2900? чи 2800 -2900?
-
Скоріше Канада дочекається індійського премʼєра.
-
250-300 це з інтернетом і страховками.
-
Комуналка така дорога?
-
1850 іпотека+ 320 кондо фі+ 300 проперті такс+ інтернет+ комуналка+страховка
-
Yes
-
Підкажіть будь ласка, де можна зробити генеральну довіреність? Дякую
-
Підозрюю, що ми вчора теж його дивились. Просто так, для цікавості. Цей?
-
Щось якось дуже дорого
22 Jan 2023, 08:02
185564/229617
9 minutes ago