Українська Манітоба
-
За фрешко не знаю, на Осборн в сейпфей 3 українки точно працюють.
-
А ще інколи люди хочуть, але не зовсім готові або не впевнені чи хочуть взагалі. І от ти просиш, людину беруть, а за 2-3 тижні вона звільняється, бо мала зарплата або треба щось краще. Хоча зарплата відома зразу, та й всі знають, що майже мінімальна. Але то таке, кожен шукає, де краще…
-
Обовʼязково треба податись онлайн, без цього вони не запросять на інтервʼю. Але коли люди подаються онлайн, то попадають в так званий пул, де можуть сидіти довго і не бути запрошеними для інтервʼю. Але коли подаєтесь онлайн, то вам після того прийде лист підтвердження і внизу буде особистий номер. Але ви праві, кожен тягне свого. Залежить, хто буде приймати інтервʼю. Я кількох людей допомагала витягти на інтервʼю, але саме інтервʼю не всі пройшли, бо якщо проводив менеджер філіппінець, то взяв філіппінців і т.д. Але пробувати точно треба
-
А наші деякі фрешко окупували😺
-
В Тім хортонс не варто і пробувати, там індуси і філіппінці своїх людей тягнуть.
-
Зараз з роботою всім важко Але Ви праві, треба пробувати заносити резюме в Волмарт, Тім, та інші магазини поруч з вашим районом Спробуйте ще підробітки як догляд за тваринами в окрузі, сніг чистити, або косити газон
-
Скажіть будь ласка, якщо ви працюєте в Волмарті, чи реально знайти там працевлаштування для 17 річного підлітка? Як це зробити? Онлайн або принести резюме? Чи то нереально, як наприклад працевлаштуватися в Тім Хортон, бо вони тільки виходів з Індії наймають.
-
Ваше питання більш помітять в імміграційному чаті
-
Доброго дня . Хто стикався з проблемою ? Подався на федеральний этап . Чекаю вiдповiдi .Работодавець не порядний попався . дав ковер леттер на 30-35 годин та обiцяв бiльше годин , а по факту рiже години та ставить вихiднi . Виходить 26-27 годин у тиждень - це партайм . Не знаю що робить . Я можу мiняти роботу на федералцi , чи що робити у даннiй ситуацii ? Дякую
-
Це Да
-
Ну то добре Значить моє сердце мені справлять різними шляхами якщо що Не помру Вже легше