Українська Манітоба
-
А взагалі можете звернутися до нас, то я вам допоможу з цим всім, так як працюю в Autopac
-
Є “registration period” до 10 Жовтня 2024
-
Ще один важливий момент чи є на машину COI (сейфті) - вам треба її застрахувати на себе до моменту закінчення діє сейфті, бо потім прийдеться робити нове
-
я нічого не хочу поганого сказати, але от тільки був в будинку після пожежі яка почалася з сусдінього. Я б без страховки авто не тримав тут. Всім пофіг + вандалзім можуть коштув7ати дорожче
-
Ви можете оформите машину на себе - то буде коштувати $15 ( Тоді вона буде на вас офіційно оформлена) . Також поки ви нею не користуєтеся - порекомендував би поставити на Lay-up покриття ( так звана паркінг страховка). Вона відносно недорога - біля сотні в рік.
-
у вас же біл оф сейл є і Transfer of Ownership Document (TOD)
-
Але загалом авто може знаходитись в гаражі просто з договором купівлі-продажу і все? Мається на увазі те, щоб минулий власник не заявив що я викрала його авто чи ще щось.. оскільки авто буде не переоформлене
-
якщо нема страховки то все що може статися з новим - буде не покрите.
-
Звичайно, є права 😅 Але так як є 2 авто, поки не продам старе, нове буде в гаражі
-
MPI 😁 SGI то Саскачеван. У вас є зараз хоч якійсь документи, крім договору купівлі-продажу?
-
Це в SGI? Я хотіла просто зареєструвати авто на моє імʼя, і скасувати страхування. Але мені сказали в SGI «it doesn't make sense» 🤪 і сказали що коли я буду готова їздити на авто, прийти зареєструвати авто та оформити страхування
-
Ви можете просто зробити ownership transfer на себе.
-
Я відправила. Але мені не сказали нічого. Запросили на спів бесіду. Але потрібно розуміти, що за робота або навчання.
-
Я тому й не зареєструвала авто щоб не платити страховку на вітер 🤪🤣
-
Ви можете взагалі ніколи не реєструвати авто, але їздити не зможете. Подбайте, щоб хоч була страховка, поки авто в гаражі
-
треба просити когось ховати те що екстра і видавати на спец вимогу. Я коли купую щось то через промо. Але мої вдома його все точуть і на мене потім кричать що якщо я б не приніс то були б здоровіше. Я ж їх кажу шо коли вам от треба то вона дорожче бо нема промо
-
Там є емейл, куди треба написати і відразу відправити свої документи
-
Підкажіть будь ласка, можливо в когось була подібна ситуація? Купили авто, власник виписав договір купівлі - продажу, їхній стандартний. Але зараз немає змоги зареєструвати цей договір в SGI(тому що авто буде просто стояти в гаражі). Чи не буде проблем в даній ситуації? Скільки часу дається щоб переоформити авто?
-
www.macrotrends.net/global-metrics/countries/CAN/canada/life-expectancy ~81-83 average, залежно від source
-
Та в суперсторі також така фігня. Хрєн купиш маленьке морозиво чи баночку кокаколи коли хочеться смачненького - тільки ведро морозива і пак тої коли. І навіть коли тобі трапиться одна баночка вона буде коштувати x5 ніж в паку і тебе задушить жаба. Чіпси - те саме, я вперше тут побачила кілограмову пачку. От і виходить шо замість чогось маленького ти купуєш ото здоровенне і потім воно тебе дома спокушає. Пастка піздець
22 Jan 2023, 08:02
185860/233793
23 minutes ago