Українська Манітоба
-
Треба тільки добирати години Інакше сходу нам українцям ніхто не дасть even LPN Те що ви пишете для 7 країн Для нас є бріджинг програм
-
Він по факту для когось важчий Для когось селпіп для когось аелтс Це як лижі і борд)
-
Це нереально взагалі ніде в Канаді
-
Я кажу за коледж Може в університеті не так І багато грає час коли люди вчились Мільйон років тому і тут в манітобі було нормально отримати лайсенс
-
Мова про те що тут занадто прискіпливо ставляться до надання ліцензії медсестри. Моя дружина також чула від декількох місцевих що у Манітобі чи не найважче здати екзамен. Хоча тут питання хто до чого прирівнює
-
Плюс ще звільнення, бо не всі ті навантаження вивозять. Особливо якщо в emergency працювати
-
Кадри то є, але дефіцит значний і досі
-
Я не дивуюсь Констатую факт Але було і таке що колись дивним давно країни ссср пропускали також за полегшеними правилами Подивимось Але думаю наразі їм є з кого брати кадри
-
Ну мені казали працівники Різних національностей Бабки дідки без різниці Наразі і них ситуація змінилась як я писала вище А в там така сама
-
Ви певно про ті країни де навчання було за місцевими стандартами. Тут і не дивно тоді
-
Так все вірно По їх це джуніор спеціаліст якщо це звичайна медсестра 3 роки Я робила евалюацію
-
Може Подивимось Я вже налаштовую себе що буду робити татуаж брів з такими темпами 😂