Українська Манітоба
-
Я працюю з людьми повʼязаними з медициною кожного дня Це відомий факт
-
От і дружина мені те ж саме каже. Звідки такі відомості?
-
А тю точно А я написала )) Так це треба було довчитись ще щоб отримати бачелор Це не звичайна мс Та я і не розраховую вже Всі знають що манітоба найважча провінція для отримання нюрсінг лайсенс
-
Блін ( так і є
-
Да я це зрозумів тут швидко, якщо email відправив пізніше середи, якщо це не форс мажор чекай відповідь не раніше понеділка-вівторка наступного тижня, а якщо long weekend, то ще пару днів додати, бо відійти треба від вихідних.
-
Працюю 4 дні в тиждень. В понеділок пів дня збираєшся з думками після 3 вихідних, у вівторок ти активний, в середу вже втомився і коли ті вихідні, в четверг, скоріше б кінець дня. Не бачу жодної різниці в настрою до праці) Продуктивно для мене це коли працюєш змінами 2х2 чи 3х2
-
Я щось не пригадую такого щоб у нас в Україні був master's degree з медсестринства. Цікаво як бути тому у кого молодший спеціаліст і є стаж роботи
-
Дякую шо пояснили принцип роботи моїх колег) Пазл зложився 😁
-
Да і продуктивність нижче, вже купу разів проводили дослідження, і якщо брати стандартний робочий тиждень, працюючи 4 дні а не 5 людина більше робить роботи, продуктивність вища, працювати треба менше. І це дійсно так, бо понеділок пів дня ти «входиш» у ритм роботи, вівторок робота, у середу вже чекаєш на вихідні, четвер тільки і думаєш про пʼятницю, а у пʼятниця тільки 1 думка, коли вже додому🌝 Тому якщо щось хочеш зробити швидко, треба у вівторок край середу звертатися, бо якщо у чт-пт ніхто навіть не буде робити свою роботу, бо чекають вихідні, а не ота робота, фу взагалі🌝
-
Я ж тільки за 😂 Я що проти
-
В мене компанія ,мій департмент працює більше 40 років по 12 годин ,їм б не було сиислу міняти шось ,тому що тепер їм треба більше людей і міняти повністю графік . Це правило запроваджують ,тому що люди втомлюються за 12 годин і вони більш схильні до того щоб собі нашкодити .
-
Впевнена в лікарнях так і залишиться Може будуть овертайм просто більше платити Працювати нікому
-
Не знаю Працюю на канадців Як і чоловік
-
Як я зрозумів якщо керівництво компанії канадці, тоді work-life balance є. Якщо мігранти, вони іноді свій підвальний цех будують як вдома, тільки у Канаді🌝