Українська Манітоба
-
це ж чудово ❤️ у мене бабусі 83 буде, а вона відповідальна за ключі від підвалу при повітряних тривогах, дуже активна жінка. Я сумую за нею, вона пекла торти для мене в дитинствi та робила смачний квас.
-
так Дія ж не одружує)
-
Знаючи дію, воно одружить на 10 людях, не баг а фіча😺
-
Бабця ще дівка!! ))))
-
А якщо вже замiжня, то можно всюди пальцем тикати, це як прiвiвка, що нiчого не станеться
-
У мене нема тiк току, не можу вiдкрити((( аааа Це про хелз картки
-
Мені бізон більше всього подобається)
-
Іслам — релігія миру 😉
-
Завдяки українській діаспорі TIFF поки скасував (відтермінував) показ ганебного пропагандистського фільму "росіяни на війні"
-
Це найгарніша!
-
Цікаво як там в Дії то одруження проходить . А то палець скочив і вже одружився замість ,,лайк,, … боже треба моїй бабусі ту дію видалити поки …
-
може вже було - на кооп на гранті при заправці 30 літрів - мийка безкоштовна (талон до 20 жовтня). Ще й бенз дешевше ніж в інших локаціях
-
Зараз як на женяться )))
-
Чесна людина, треба буде глЯнути))
-
Ну коротше останній відос який я бачила він жив в кімнаті в хаті котру знімав з кимось навпіл, постійно бухав півасік і був не дуже щасливий що дружина з дитиною їде до нього
-
Ахахаха ой згадав оце таксую для душі))) скільки я мав таких розмов . Ну це ще нічого. Любить та й любить)
-
Пам'ятаєш таксистів з мємів в Україні котрі шарять за всі геополітичні конфлікти у світі і взагалі таксі це для душі а так я інвестор? Оце отакий мємний чувак
-
Але зелена картка перемагає)
-
В двух словах, чоловік живе в машині і доставляє?
-
Там такий товариш шо не дай Боже так жити якщо чесно 🙈
22 Jan 2023, 08:02
186082/230596
about 2 hours ago