Українська Манітоба
-
Коли я приїхав тільки в Манітобу в 2022 році то просто спамив цілими днями резюме на різні вакансії розумівши куди мене можуть приблизно взяти з такою англійською , я здав через 6 місяців CELPIP все на 6 . Позиція в мене називається Assistant Operator . Повний пакет бенефітів ,стоматолог 1800$(100% покриття) , DCPP 100% match після двох років роботи або по вашому бажанню .
-
-
Я не шуткую Я не проти на заводі, бо працював всі 12 років на заводі, я от така людина Але як
-
В районі 20 дол/год. ca.indeed.com/m/viewjob?jk=9201930214a99a4f&from=serp&tk=1i7jtu1qvljds86g&xkcb=SoAk67M38zz35_UHrx0LbzkdCdPP
-
Ну як так Як взяли? Ким працюєте що навіть навчили
-
Я не знаю ,працюю не супер спеціалістом не з супер англійською і маю 27.20$ ,навчили все по новому . Старт був з 18.20$ , після пробейшн 22.40 . Уже два роки відпрацював маю 27.20$ . Англійська десь 7 на даний момент , але лол , я шукаю шось інше ,хоча в перспективі при стараннях можу сміло мати 37$ за 2 роки , але я не хочу ціле життя на заводі працювати :(
-
В мене перша була на мінімалку, що тоді була 11 за годину лол Finance Clerk through Pinnacle Staffing Agency Попрацювала півроку, і компанія мене залишила на фул-тайм без агенції
-
В моєму випадку головне наразі пр і канадський досвід
-
Це точно, я думаю, навіть на перший час головне не зарплата, а перспектива чи є куди рости далі в компанії, наприклад.
-
Я робила на 16,8 на першій Нічого в цьому такого немає 2000 в кармані за місяць це краще ніж 0
-
Я з дуже класною англійською😅 починала у своїй компанії з 14.80 два роки тому, бо потрібна була робота, зараз 21, краще як ото радили зайти кудись а там зростати вже.