Українська Манітоба
-
Нема сертифікату, але не думаю що мої роботодавці піднімуть 17 платять за дуже складного клієнта Який навіть не дихає самотужки
-
Я з дуже класною англійською😅 починала у своїй компанії з 14.80 два роки тому, бо потрібна була робота, зараз 21, краще як ото радили зайти кудись а там зростати вже.
-
Кергівер з сертифікатом 20+ мінімалка Знаю що кажу
-
У мене одна робота різноробочим 15-17 через агенцію Інша робота кейргівером 16-17 Але пробував різні вакансії, ніде по інтервʼю не взяли Ці 2 роботи найшов через знайомих, які мене і рекомендували
-
Хороша це вище 18? Тоді так, можливо
-
Є машина, є анг Хорошої роботи нема
-
Мова йшла про людей з досвідом і класною англійською , а не про мене особисто.
-
Думаю для чоловіка це більше залежить від лайсенс і наявності машини Навіть без англ беруть на завод 18дрларів Але треба мати можливість добратись А жінкам так, складно Але є волмарт і тд Може там наймають
-
Я маю на увазі що це явище ще обрізає можливості для новеньких .
-
Мені здається в вас або давно є робота, або нема досвіду в пошуках за останній час, в манітобі з роботою така ситуація, що люди з англійською/китайською і тд сидять на клінінгу/кухні і тд за 15.30
-
Для ньюкамерів не дуже актуально, особливо при пошуку першої праці
-
Враховуйте ще нетворкінг ,особливо якщо це невеликий бізнес .
-
Резюме має бути гарне та нестандартний підхід до його надсилання😅 Вакансій із зп 20+ досить багато.Основна проблема , що воно не доходить до HR або власника бізнесу, тому що надходить по 100 резюме на 1 вакансію через індід ітп
-
Як найкраще купляти US stocks з Канади ,щоб обійти комісії? Wealthsimple TFSA USD account . Ти не можеш туди напряму закинути USD наприклад з свого USD банківського рахунку . Хтось користується Norbert”s Gambit ?
-
Мабуть 6 днів на тиждень працює по 10+ годин , і має декілька аккаунтів ,тобто не тільки дордаш ,а ще інстакарт та інше . Тоді це реально так
-
За скільки зумів себе продати то і є адекватно
-
Людина приїхала без мови з родиною 1.5 року тому.За рік підвищив мову і знайшов full time job , які втрачені можливості? 45 тис за рік у дордаш краще , ніж 25 на складах чи у волмарті
-
В чужих руках він товщий )
-
Prius ,то є сила))
-
Я не працював на доставці , але якщо врахувати всі витрати на авто і амортизацію то після сплати податків буде близько мінімалки по розказах людей які там працюють )
22 Jan 2023, 08:02
186170/230097
45 minutes ago