Українська Манітоба
-
В районі $18. Зазвичай, українці, які мають класну англійську, мають достатню клепку в голові, щоб мати якусь професію/освіту тощо, і для них $18 то сильно мало - я згодна )) Для канадців з освітою «середня школа» це класна позиція і шанс. Поодинокі випадки, коли українець знає англійську, і не може ніяк нікуди втовпитись, і ще й живе фіг зна де в Селкірку (бо, наприклад, чоловік працює в Селкірку) цілком можливі, тому я сюди це запостила. Як нє то нє, це ж таке діло. Житєйське )
-
#робота #job in Selkirk Якщо є хто живе в Селкірку і шукає роботу, то тамтешня заправка Co-op шукає Assistant Gas Bar Manager. Заступника директора заправки, коротше )) Це класна можливість «вставити ногу» в двері доволі крупної контори (ця заправка є corporate location). Перед очима приклади, коли люди починали стзаправок, і закінчили, як там було… «в офісі на ізічах» 🙂 все залежить від людини. Зарплата вища за мінімалку, але нижче $20. Всі корпоративні бенефіти, пенсія тощо присутні. Англійська ясношо потрібна класна. Попередній досвід в рітейлі (будь-якому, продуктовому, госптовари, тощо) потрібен, український досвід був би норм. Якщо комусь цікаво, напишіть мені в приват.
-
Дають бумажку на заповнення, але якщо все ок то швидко заселять при наявності місць. Треба прийти і поговорити з власником чи мужиком на рецепції. Очевидно що ситуація українців інша чим деяких місцевих. Саме головне що йдуть на контакт, це найголовніше тут!
-
Відгуки про цей готель такі собі)))