Українська Манітоба
-
Десь 24, так
-
Так, дні три як мінімум
-
Мені мама завжди каже, що від життя треба просити неможливого, щоб отримувати по-максимуму. Тому я вважаю, що Ви ще мало попросили, треба більше😁
-
Ото я дала усім поштовх 💩 в чат на цю тему
-
По телебаченню відмінили Фестиваль буде, бо мистецтво вільне 🫡
-
Canada-France… так таки покажуть чи ні? Бо наче ж відмінили 🧐
-
Маленький допис про банки : Була якась «заминка» з пін до карток Simplii . Ні я ні мама не получили поштою пін. Після звінка в підтримку я вирішив питання за 25 хв ( час очікування був хвилин 15) І мама за хвилин 15 . Головне, шо я попросив надати перекладача, так як мама тільки на українській говорить. Відповіли шо не надають перекладачів, але погодились переключити мене на супервайзера, а от вона вже знайшла перекладача за 5хв і вирішили всі питання з мамою на українській. Не знаю пішли вони на зустріч, чи в них це передбачено але тут однозначно + .
-
Майже 2 тижні це стандарт, хоча вони обіцяють 3-4 тижні. Мабуть перестраховуються
-
Допомога заучить непогано, головне щоб не як організації у Вінніпезі, я резюме від емігрант центра вже 20 місяців чекаю, велика черга напевно😁
-
Ну я подивися учора після відказу, курс на udemy 20 баксів від Microsoft, екзамен на цей сертифікат 100. Заради 120 баксів(USD) можна не паритися та зробити самому, та у зручний час. Да і коли платиш, менше шанс забити. А то я как походив на курси англійської у RRC, 60% більше тижня не трималося, хоч і чикали по 6-9 місяців🌝