Українська Манітоба
-
Не знаю що вони в ньому знайшли)
-
Хтось тут був?
-
Автора поста вже звільнили за расизм😁
-
Приберегти канадські і купити американські ? Чи навпаки? Вперше трохи за таке чую, знаю що Трамп для Канади не супер вигідний, так як він більше за внутрішню політику і буде менше вигідних торгів з Канадою і що можливо нелегали будуть переходити з США до Канади при Трампу, інше не знаю
-
Я бачив циган на перехресті Абіноджі і Аннс роад, був дуже здивований. Вони також щось попрошайнічали. Оце якраз і називається привести свою культуру. Яка сильна національна самосвідомість, нема різниці де ти, роби те що вмієш.
-
Треба трусіля😿 Тоталітаризм😿
-
А це гарна інформація, я думав тут як у США, якщо дома то хоч що робити можна у цьому плані😳
-
Вже пів години гуглю… це вигадана історія да ? 😆
-
Мене в суботу на зупинці спитали де я взяв такий класний рюкзак Я сказав Вони такі, нііі, мабуть за рюкзаком в Україну не поїдемо 😁
-
Була я нещодавно злегка в шоці. Так от, сиджу на автобусній зупинці з подругою після роботи і підходить до нас жіночка: темнуватий колір шкіри, біла блузка, довга широка спідниця, на голові замотана хустина в руках троянда і записка (така пошарпана, у прозорому файлику, ну, як в українських маршрутках) з текстом, що в неї троє дітей і ще щось там... Починає щось жалісливо говорити, а подруга перебиває, показує на мене і каже: в неї теж троє дітей. Тоді та пані питає звідки ми, кажемо з України. А вона: о, а я з .... Румунії 😁