Українська Манітоба
-
Мені відповіли що манітобським не дають, кривий сайт, квіз(який питає провінцію) рекомендує, на сторінці в 1 місці є Манітоба, в іншому нема. Але якщо відповіли що недоступно, то напевно недоступно🌝
-
Дякую за комплімент! Хочеться просто зустрітись і поспілкуватись) поділитися досвідом один з одним)
-
От як раз щодо віку хвилюватись не потрібно. Я в 32 у Ред Рівер коледж пішов навчатись. І там мало хто за мною встигав по оцінкам. Молоді канадці бігли позаду )). Єдиний з ким ви маєте конкурувати це ви сам 🙂. Головне це мотивація. А на вік ніхто уваги не звертає. У нас на потоці були люди 50+. Спокійно зараз працюють в IT.
-
Ну на data analyst якраз пишуть треба бекграунд технічний Мабуть там не прям з нуля
-
Навіть коледж медсестра
-
Відчуваю, що там буде з сотня українців в програмі ))) Я недавно завершив 16-тижневу програму по Data Science/Machine Learning від University of Toronto. Так от, на початку програми було десь 130 студентів, а наприкінці залишилося десь під сотню. В групі будо десь 25 українців, 90% новоприбулі. Думаю, десь третина чи половина кинули курс через різні причини. Були люди без технічного бекграунду і деяким було досить складно, бо були модулі, де було багато статистики/математики. Однак, ці курси починають з основ, а тому має бути легше
-
Тiльки вiдправила на мейл [email protected]
-
Ноуп Selpip
-
Та податися то святе, так
-
😢 Ось тому мені до навчання далеко В мене всі скіли 8-10, крім спікінг 6 Мех