Українська Манітоба
-
Можна пере постити у групі про смачну їжу?
-
Якщо адмін дозволить - можна тут дати лінк?
-
Доброго вечора, дорогі друзі. У мене є кілька питань і дуже потрібна ваша допомога, тому що у мене в цих питаннях досвіду нуль. Хочу орендувати автомобіль у іншій провінції, де краще страхувати? Хочеться, щоби була застрахована і від угону і від ДТП і від вандалізму. І питання друге, яку страховку вибрати під час купівлі нового авто? Хочеться застрахувати від усіх можливих проблем. І від чого залежить знижка MPI? І якщо якось на ціну впливає без аварійний стаж, то як його можна підтвердити?
-
🌍 Нова система імміграції до Альберти через виявлення інтересу ОСНОВНІ МОМЕНТИ ПРОГРАМИ: 📝 Кандидати самостійно заповнюють онлайн-форму EOI, в якій надають інформацію про себе, і отримують бали за спеціальною системою оцінки. ✅ Подання EOI є безкоштовним. ✅ Після подання, кандидати потрапляють до пулу, з якого уряд Альберти періодично відбиратиме заявників на основі їхніх балів та потреб ринку праці. ✅ AAIP обирає кандидатів на основі їхніх балів EOI, пріоритетів ринку праці Альберти та кількості доступних номінацій. ✅ Перші відбори заплановані на середину або кінець жовтня 2024 року, тому немає потреби поспішати з поданням заявки одразу 30 вересня. Критерії... Українська Канада
-