Українська Манітоба
-
Ну може коли я доберуся до купівлі авто, то взагалі гарно буде))
-
www.facebook.com/share/p/UEY76A7vHkeEDk7A/?mibextid=qi2Omg
-
Мабуть і кормлять добре
-
Просто навіщо ми тут морочимось з RRSP)
-
Всім привіт) Всі кого цікавлять книжки українською , запрошую до нашого Instagram www.instagram.com/bookspace_ukr?igsh=NGZvbndweTdsd2Uy Та Facebook www.facebook.com/groups/1614299385783019 Де представлені книги , які є в наявності , також можливе замовлення книг по вашим запитам) Дякую, за увагу ) Всім гарного дня )
-
Немає щастя в цьому світі
-
📢 Увага, батьки та діти! Відкриваємо набір на онлайн заняття в IT-школі для дітей та дорослих! 🚀 • Scratch - розвиє навички логічного мислення, креативності, програмування, дизайну Рекомендований вік: 7-8 років • Minecraft - розвиє навички творчості, вирішення проблем, співпраці, інженерії, математики Рекомендований вік: 8-13 років • Roblox - розвиє навички, програмування, дизайну, підприємництва, співпраці, творчості Рекомендований вік:10-17 років • Python - розвиє навички програмування, вирішення проблем, логічного мислення, математики, науки Рекомендований вік: 13+ років Перше заняття БЕЗКОШТОВНО!👩🏼💻 Не втратьте шанс! Запишіться вже зараз, написавши нам "+" в особисті повідомлення! 📩
-
Хтось може знає процедуру, підкажіть. Мені треба обстежити коліно. Воно завжди було проблемним, це відголоски після проф.спорту. Проблема в мініском , із зв'язками і тп. Зараз загострення. Якщо я піду до сімейника, то він мене повинен, по логіці, відправити на мрт та до вузького спеціаліста? Це може зайняти скільки часу? І якщо знадобиться операція, чи покривається це страхуванням звичайним+блю кросом? Чи прийдеться доплачувати тисяч? Наперед дякую за підказки
-
Яка довготривалість навчання? Яка вартість навчання? Школа сертифікована?
-
Йдіть відразу до Minor injury clinic на Corydon. Там вас огляне спеціаліст і скаже, що робити, можуть відправити на MRI Але кажіть, що дуже болить, не можете ходити. Реально кривайте там при ходьбі. The Minor Illness & Injury Clinic (431) 222-2273 g.co/kgs/uy8mYMB
-
Теж треба до лікаря що МРТ зробив Щось суглоб бедра геть здає, ниє