Українська Манітоба
-
Великий відбір, бо багато дешевої робочої сили, по суті не треба ніяких попередніх навиків чи досвіду, щоб там працювати
-
Хтось не може пройти відбір у волмарт, а інший відхиляє щонеділі нові пропозиції, бо він затребуваний фахівець у своїй галузі, а ще інші відкривають нові стартапи раз на рік/декілька років. Тому це таке і цікаве життя 🤷♂
-
Квартира класна. Просто цікаво, хто назвав це місце Valhalla Drive і чи знали вони, що таке ВАЛЬХАЛЛА? 👀
-
Багато людей, хто знав це, о відкривали просто так, навіть не поповнювали. Щоб мати можливість закинути 8 за той рік і 8 за цей.
-
Відкрили рахунок.
-
Якщо рахунок відкрили минулого року, то маєте кожен 8+8.
-
На людину
-
Мені оце дуже подобається. $129,000. Але для вас воно маленьке. 1 спальня, є пралка в квартирі! Багато автобусів поряд, Blue Line, $310 condo fee. З вікна вид буде на парковку, але то таке... І може шум від траси www.realtor.ca/real-estate/27405935/5-524-corydon-avenue-winnipeg-crescentwood Думаю, скоро куплять...
-
Робота ізіпізі в офісі 🙂 Не знаю за 30 за годину, але може 23-25, але треба взнавати точніше. ca.indeed.com/m/viewjob?jk=7bb0680ec4d7c116&from=serp&tk=1i8iltng1h3kt843&xkcb=SoDX67M37Sj5KMSnG50JbzkdCdPP
-
Календарний
-
Там є такий нюанс ще, що на наступний рік переноситься тільки 8 тисяч. Тобто якщо навіть рахунок відкритий 3 роки, можна відкласти 8 за цей і 8 за попередній, все. Це я знайшла на офіційному сайті, там розбирається такий кейс, це також важливо при плануванні