Українська Манітоба
-
Дуже цікаво які переваги має імміграція для українців в порівнянні з біженцями з Авганістану або Гонконг?
-
Чи треба у такому випадку викликати? Та хто буде платити за виклик у такому випадку? Просто я не можу розглянути, може то лежить і п'яне і можливо без штанів, але ж замерзне насмерть якщо лишити. Але попасти на гроші через бухого дауна не дуже хочется. А якщо не п'яне?
-
Паркуєте своє авто вздовж вулиці? Пам'ятайте про Annual Winter Route Parking Ban, який забороняє таке паркування взимку. Про заборону повідомляють за 7 днів до введення в дію. Заборона паркуватися вздовж вулиці на, так званих, снігових маршрутах (snow routes) може тривати до кінця квітня. winnipeg.ca/ourstories/2022/221107.stm
-
luckymobile.ca Ми встановлювали через сайт є-сім, 15 дол 100 хв дзвінків і безлім смс
-
Та там жахіття з 2014 року в ОРДЛО . Ця дівчинка мені казали ,як блокпости перетинати,що була імовірність що вас в полі постріляють п’яні днроцві маргінали,що ні мобільного зв’язку нормально ,ні банківської системи немає,ціни втричі втричі вищі ніж в України були,тільки рублі ,а середня зп на той щас була вдвічі нижча ніж в Україні . Могли забрати все що хотіли , наприклад її мати вчительку забовязали зробити паспорт днр і багато чого , там був і є терор . Це криваві злочини Путіна, та його собак . Роція це найбільша терористична організація світу , яку багато років забезпечували доларами та євро ,країни заходу . Бо роція , завжди шантажем отримувала те що хотіла , хоча б Іран та його ядерна програма . Скільки грошиків роція отримала на цьому від ЄС та Америки ? Це довга дискусія . Не хочу чат засмічувати .
-
В таких банкоматах можна знімати з української картки підключеної до гугл пей?