Українська Манітоба
-
Підтримую. Там приймає чудовий лікар Aziz Aziz
-
Дякую
-
Кредитка від Костко 6к , було 2к , зробив заявку ,зразу підняли .
-
CIBC за 5 міс підняли до 5к, ще за 5 міс до 7,5к. Я не просила, просто вчасно все погашала і регулярно використовувала.
-
Локація?
-
CIBC спочатку дали 1000 кредит, десь через 9 місяців підняли і тепер у мене 2000. Хоча я не просила
-
Теж було спочатку 1000, з часом підняли мені шось вони до 3000. А чоловіку там вони регулярно пропонують підвищення, останнє взагалі було 9000, але нам не треба стільки. Може це того шо зарплати в той ж банк приходять, хз
-
BMO одна кредитка на 13к друга на 6к
-
Якщо ви будете відкривати рахунок в іншому банку то у вас теж буде хард чек, в будь-якому випадку він буде. Але якщо і будете відкривати, то беріть з собою відразу емплоймент летер про фул тайм зайнятість, так більший ліміт дадуть
-
Я на цю валхаллу кожен день з вікна дивлюсь, виглядає вона як Кіровоград а не дім Одіна🥲
-
@ghjkiuy768, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Еркин, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
@yunuses, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Asel Asel, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Fort Richmond
-
www.facebook.com/share/v/3E5aHaymU8xfcBwy/?mibextid=oFDknk
-
@yunuses, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
@GeRoIn4ik45, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
В кожного по різному. Одна на 45,000$, інша на 2к
-
Вітаю! У цю суботу, 28.09.2024 року довгоочікувана, підсумкова, гра у «Монополію», по результатам якої матимемо найкращого гравця місяця. Також маємо ще кілька вільних місць для «новачків», які теж отримають можливість на рівних умовах здобувати досвід та змагатися з досвідченими гравцями. То ж ласкаво просимо! Попередній досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Приєднуйтесь до нас, буде цікаво. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
22 Jan 2023, 08:02
187172/229567
8 minutes ago