Українська Манітоба
-
Ну так. Якщо ви купили авто і продали його протягом 6 місяців, то ви можете повернути PST
-
Купівля і продаж, тої самої машини?
-
Це тільки за умови, якщо купівля та продаж відбулись протягом півроку. Ось форма на повернення сплаченого податку www.gov.mb.ca/finance/taxation/pubs/taxforms/refundmotor.pdf
-
@yunuses, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Друзі, віьаю. Підкажіть, будь ласка, як заново зареєструватись в IRCC ?
-
Да я так робив,якщо купив авто і продав його протягом 6місяців,то я повертав весь податок(7%),але для цього треба 2 біл оф сейла(коли купляв авто і коли продав)йдеш у автопак любий,береш форму,заповнюєш її там є адреса куди відправляти і все,чекаеш. Одразу кажу якщо біл фо сейла хоч одного нема то податок не повернуть. В мене було так що за одну машину повернули бо було 2 біл оф сейла,а за іншу не повернули бо загубив біл оф сейл,а відновити нема можливості.
-
@yaroslavsm хоче кікнути Еркин з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Новий наркотик 👀
-
Моїй мамі її одногрупниці сказали, що на Гендерсон подаватись і 700$ на місяць вони отримують 😁 а я от більше не можу знайти інформації
-
То в Квебеку платять стипендію під час навчання на мовних курсах. Інші провінції цього не мають.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Всім привіт! Чи хтось чув/має інформацію про те, шо якшо навчатись на мовних курсах під час робочого дня, то можна отримати невелику фінансову підтримку (від провінції здається)?
-
Якщо дізнаєтесь, маякніть будь ласка Може таки зможу навчатися
-
Дякую
-
Так, вони навчаються пн-пт по 4 годин протягом дня
-
Так
-
Сетлмент сервіси для Куает закінчуються у березні 2025, це вже давно було оголошено
-
Було б круто , якби ще якось стимулювали тих хто вчиться самостійно. Не прям таки шоб грошима … але допустим компенсували екзамен ( якшо успішно здав) … Хоть помрію …
-
Red River college повідомили, що IRCC з нового 2025 року вже не буде оплачувати за курси вивчення мови для українців по CUAET
-
Я думаю що там якщо і платять то лише при умові якщо будете ходити цілий день з пн-пт і з 9 до 5 наприклад
22 Jan 2023, 08:02
187195/231604
about 3 hours ago