Українська Манітоба
-
Цікаво. І в публічних школах? Щось не дуже виріться
-
Так, працюють обидвоє. Їм дали три роки на навчання, щоб отримати постійний сертифікат вчителя.
-
Цікаво чи вони вже працюють? Також у 90% випадках потрібно довчитися десь 1-2 роки
-
Зарплати вчителів шкільних дивізій - це публічна інформація. Інформація проектних менеджерів публічного сектору також можна знайти. А то приватного - тільки гуглити щось середнє ))
-
Схоже когось підрізали
-
Ви ж прекрасно знаєте, що в Манітобі можна отримати проміжний сертифікат, а не вчитись "майже з нуля", як у інших провінціях. Знайомі отримали цей сертифікат за 6-8 місяців. Найдовше зайняло усілякі переклади та документи з української школи.
-
Угу
-
Grant Park high school. У сина вчителька українка. Минулого року була ще асистентом.
-
Дистанційна робота навіть у сферах, де було 100% робота з дому, поступово закінчується. www.bbc.com/news/articles/czj99ln72k9o
-
Я знаю майже усіх. І точно мала кількість. Працюю у сфері вже дуже довго
-
Бонус- відпустка влітку 2 місяці. Мінус- дистанційне навчання закінчилось;-(
-
Є також люди, які їздять із Вінніпегу до Селкірка викладати в школі. Але там отримали постійну позицію
-
За містом може і пощастить. В Вінніпезі то скоріш за все на substitute
-
Єдине що широкому загалу світить це перекваліфікація на промишліного електрика для монтоба гідро. Ред сіл(якщо мова є). Це я про роботку за гроші, а не за хліб
-
Круто, але краще б Фібі Галлівел приїхала 🥰
-
Це ти прям з дому ?
-
Це не тільки новоприбулі. Новоприбулих мало. Так, є досить в українських програмах. Однак, є і ті, хто викладає французьку.
-
Два десятки? Ого. Переважно десь може до 10 і в двомовних укр програмах
-
Потрібно ж відновлювати центри міст…
-
У нас в компанії люди живуть по усій Канаді. Сотні і тисячі кілометрів від головних офісів. Хтось буде переїжджати ближче до офісу, однак, багато хто буде шукати іншу роботу.
22 Jan 2023, 08:02
187613/236052
16 minutes ago