Українська Манітоба
-
Ось електронка , якщо кому цікаво
-
Я б почитала, якщо можна )
-
В мене на роботі в електриків 44$ . Не треба їхати на північ навіть )
-
А що в офісі....? На тій самій фірмі? Взагалі цікавий ваш план яку позицію будете "вивчати"?
-
Дякую.
-
Paybyphone
-
Я вже зробив evoluation of diploma , буду йти на роботу питати чи можна йти вчитися на спеціальність не в тому департаменті ,що ти працюєш , бо покривають якусь суму навчання , дальше до educational advisor в універ ,, а там уже ізі пізі в офісі 😂😅
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, яку програму завантажити для паркування у вінніпезі для оплати за паркування?
-
Скажіть будь ласка, де можна зробити біометрію в Вініпезі? Дякую.
-
Звичайно! Напишіть у приват, домовимось як вам підвезти
-
Я нічого не можу сказати ще , я буду йти вчитись на ту позицію ,на якій треба буде вчитися якомога менше часу , я геолог нафти і газу , то я думаю якісь предмети можна буде добрати до інженерії ,або піду на геолога і поїду в Альберту. Поки наразі не знаю 😂 Але я вже згодився що в офісі сидіти я не буду 😅 Я просто так до слова сказав про офіс 😁 Але хто зна як життя обернеться. Поки не зустрінуся на роботі з відповідальним і в універах ,то ще не знаю 🤷🏽♂️
-
Та є) але то тримаю собі
-
Manitoba hires hundreds of health-care workers, on track to meet target: Kinew www.cbc.ca/news/canada/manitoba/manitoba-healthcare-workers-hiring-numbers-1.7335431
-
Йо-хо-хо! 🍾
-
Дякую , але я люблю ром та пиратство 🌚
-
Всі три книги є в вінеіпежскій бібліотеці, доречі. В різних форматах (папір, електронний, аудіо). Замовляєте собі в свою бібліотеку «на районі» і вуаля. Завжди так роблю )
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba
-
Підкажіть будь ласка, хто подавався на візу з середини Канади ? Маю новий ворк перміт на новий паспорт в якому немає візи(при цьому старий паспорт має ще дійсну візу) В кого був такий досвід? Чи можна так зробити ?
-
Потрібно більше лікарів - особливо спеціалістів
-
Д,, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
187662/230571
16 minutes ago