Українська Манітоба
-
Всі три книги є в вінеіпежскій бібліотеці, доречі. В різних форматах (папір, електронний, аудіо). Замовляєте собі в свою бібліотеку «на районі» і вуаля. Завжди так роблю )
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba
-
Підкажіть будь ласка, хто подавався на візу з середини Канади ? Маю новий ворк перміт на новий паспорт в якому немає візи(при цьому старий паспорт має ще дійсну візу) В кого був такий досвід? Чи можна так зробити ?
-
Потрібно більше лікарів - особливо спеціалістів
-
Д,, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Коли буде страйк Тих хто на мінімалку працює
-
Завжди треба більше 🌚
-
Я так розумію у Саскачевану приблизно такі самі зарплати і там довгий час вчителі страйкували. Тобто їм замало 100 000 cad у рік😁
-
В Україні вчителі і лікари працюють за копійки і не страйкують. А тут отримують 60-100 к і хочуть ще більше😁 у той час як hard working immigrants працюють за мінімалку🤣
-
А якщо б страйкували , то б не працювали б за копійки .
-
Завжди у всіх вчительських групах України закликаю усіх до страйку - але в Україні навряд колись це відбудеться, не знаю, можливо, такий менталітет вчителів - вони просто тихо звільняються і йдуть усі в репетиторство
-
100%, усі hardworking temporary/permanent citizens мають отримувати більше 30$ за годину:)
-
Там була зовсім інша історія….
-
Мене просили скинути вартість посилки в Україну через Canada Post. От параметри коробки (там на місці можна купити) і ціна. Ціна за пересилку літаком, можна було ще морем, це на $70 дешевше, але йтиме 2 місяці. Літаком до 10 робочих днів. Вміст вони не дивляться взагалі, шоколад можна, кленовий сироп можна - все можна, в принципі, я могла насипати кілограм маріхуани і зверху живого пітона покласти, нікого взагалі то не хвилює
-
Доброї ночі! На жаль, у нас народилося дитятко із невиліковною генетичною хворобою шкіри-іхтіоз. Підкажіть будь ласка, чи можемо ми отримувати фінансову допомогу і чи дають при такому діагнозі інвалідність? Дитя потребує постійного догляду за шкірою. До кого можна звернутися, щоб проконсультуватися?
-
В цій організації мають знати точно canadianskin.ca/ichthyosis
-
Памʼятаю коли я була в 5 класі, а це 100 років тому, рік десь 96, був страйк вчителів, і ми раз в тиждень ходили в школу
-
Вітаємо, Thestolillll Ron! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А124 Б567, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
@hannahhaynes5652, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
187677/231110
about an hour ago