Українська Манітоба
-
Можливо , просто поганий досвід 😣
-
Та навіть і з 0 податком ніхто не хоче робити тут бізнес 😕
-
Business tax є, зате fuel tax нема (ну, до кінця року) - от молодець, Кіню, класно зробив, людям подобається 🔥 Популіст хрєнов 😂 ПС: щодо labour laws, вони завжди були в манітобі одні з найбільш суворих, суворих для роботодавця я маю на увазі. У unions тут розвʼязані руки повністю ))) Я б боялася свій бізнес з робітниками тут починати, бо ну його нафіг. А про новий закон від пана Кіню не знала. Ну, що не можна наймати тимчасових штрейхбрейкерів тепер, якщо робітники страйкують. Це взагалі як 😂😂😂
-
То ще треба дивитись, хто це пише і у якому виданні. Kevin Klein is a former Tory cabinet minister. Winnipeg Sun - це видання, яке завжди підтримувало консерваторів. Консерватори були при владі в Манітобі з 2016 по 2023 рік. Що заважало їм впровадити програми, які заохочують бізнеси?
-
Окі зараз буду шукати , зараз зупинилась на книгах і Ющенку .
-
Це всюди так, в Україні та ж історія з світлом триває роками, для населення дотаційний тариф, а бізнес платить х5 і в результаті кінцевий споживач кидається на бізнес, бо «ніяк наїстися не можуть», а держава біла і пухнаста 🙂
-
Провінція усе душить навіть на муніципальному рівні, рішення приймають по 5 років. В мене на роботі от, одну програму розробляли купу років, запрошували з Альберти консультантів, уся база на місці є, у 2020 зробили навіть пілотний запуск. Через провінційну владу яка не може роками нічого узгодити втрати многомільйонні, усе стоїть на місяцях, ніякого прогресу. При цьому програма повʼязана з екологією, тільки по новинам розповідати можуть що як ця екологія важлива. Коли доходить до справи нікому у кабінетах це не цікаво, головне контракти своїм друзям знайомим та родичам раздати😁
-
Для мами нещодавно дізнавалася, в Канаду не відправляють
-
Жодних змін офіційно не відбулося