Українська Манітоба
-
Провінція усе душить навіть на муніципальному рівні, рішення приймають по 5 років. В мене на роботі от, одну програму розробляли купу років, запрошували з Альберти консультантів, уся база на місці є, у 2020 зробили навіть пілотний запуск. Через провінційну владу яка не може роками нічого узгодити втрати многомільйонні, усе стоїть на місяцях, ніякого прогресу. При цьому програма повʼязана з екологією, тільки по новинам розповідати можуть що як ця екологія важлива. Коли доходить до справи нікому у кабінетах це не цікаво, головне контракти своїм друзям знайомим та родичам раздати😁
-
Для мами нещодавно дізнавалася, в Канаду не відправляють
-
Жодних змін офіційно не відбулося
-
Я мав на увазі, що схеми підняття рейтингу однакові всюди 🙂
-
Наскільки памʼятаю, то мова йшла про саму електроенергію, без доставки та інфраструктури. Тобто при рівних умовах свому населення провінція продає дорожче, що трохи абсурдно, бо і так все taxed зі всіх сторін.
-
Великі зміни неможливо робити без участі провінції, якщо на рівні міста ці питання вирішуються, далі вже декілька років стоїть майже на місці😿
-
-
Classic
-
Я не знаю наскільки це правда але чув від друзів, що Онтаріо експортує електроенергію в США по значно нижчій ціні, ніж продає населенню 😄
-
Good to know.
-
В Онтаріо провінція нічого не продає. Цей сектор приватний. Кожен гравець на ринку як хоче, так і грає споживачів. Це стосується як електроенергії, так і газу. Повірте, я це добре відчуваю після Манітоби. Комуналка десь на 30% вища порівняно з сумою, що ми платили за цілий будинок у Вінінпезі і витратами на комунальні послуги за таунгаус в Онтаріо. Аналогічно, і страхування авто. В Манітобі 110/міс сплачували, а в Онтаріо 190/міс. Це при тому, що стаж перенісся з Манітоби.
-
Це як історія про моркву з Онтаріо, яка суперсторі в декількох кілометрах від поля була у 3 рази дорожче ніж в декількох тисячах км десь у США😁