Українська Манітоба
-
Цікаво, що на Укрпошті робитимуть з пітоном. Відправлять на Філіппіни? 😁
-
У мене був кейс з бісерними прикрасами, які зникли з посилки. На пошті їх взяли, це ж не заборонено. Але в коробці, яку я отримала, їх не було) Зате була нова курточка спортивна з Епіцентру з цінником за 2099 грн 😁 десь, мабуть, доглядали і переплутали коробки. Якщо мої прикраси (які мали стати зародком великого стартапу!) не вкрала митниця, а просто переклали іншій людині, уявляю, як вона була здивована, отримавши їх замість курточки. Але вона на відміну від мене не в накладі, бо прикраси коштували суттєво дорожче)
-
Так, але якщо подивитись на подадтки, вони нижче в Онтаріо. Тобто можно сказати, що діскаунт на страховку та комунальні платежі включени до налогу тут. Так що може в цілому в Онтаріо буде те саме з приватними компаніями, чим з монополістами в Манітобі. Наприклад з зп 80к в манітобі буде 13920 податку, а в Онтаріо 7320. Але буде вибір і конкуренція буде підтримувати розвиток компаній. В тому же Онтаріо є онлайн кабінет водія, штрафи онлайн та інше. А MPI вже потратив 300млн доларів MPI online і просить ще, бо цього недостатньо.
-
Робота у федеральній поліції Канади оператором 911. Зарплата $64,265-$78,190 на рік. Do you thrive in a fast-paced environment? Are you calm under pressure, and want to make a difference in Manitoba? RCMP is hiring for Telecommunications Operators (9-1-1 Police Dispatcher)! Apply online now, closing date is October 9th! emploisfp-psjobs.cfp-psc.gc.ca/psrs-srfp/applicant/page1800?poster=2223856
-
Так, однак, все інше приблизно те саме. Не знаю, що ви маєте на увазі під public service. Якщо послуги від урядових та нон-профіт організацій, то особливої різниці не помітно. В метрополії Торонто люди по 5-10 років чекають, щоб отримати сімейного лікаря. Податок на нерухомість в більшості великих міст з понад 100к населення вищий, ніж у Вінніпезі. Є міста в Онтаріо, де податок складає 1.8% на рік від вартості житла. З плюсів Південного Онтаріо - тепліший клімат та для нас - можливість подорожувати в інші місця, бо Західною Канадою ми трохи поїздили.