Українська Манітоба
-
Робота у федеральній поліції Канади оператором 911. Зарплата $64,265-$78,190 на рік. Do you thrive in a fast-paced environment? Are you calm under pressure, and want to make a difference in Manitoba? RCMP is hiring for Telecommunications Operators (9-1-1 Police Dispatcher)! Apply online now, closing date is October 9th! emploisfp-psjobs.cfp-psc.gc.ca/psrs-srfp/applicant/page1800?poster=2223856
-
Так, однак, все інше приблизно те саме. Не знаю, що ви маєте на увазі під public service. Якщо послуги від урядових та нон-профіт організацій, то особливої різниці не помітно. В метрополії Торонто люди по 5-10 років чекають, щоб отримати сімейного лікаря. Податок на нерухомість в більшості великих міст з понад 100к населення вищий, ніж у Вінніпезі. Є міста в Онтаріо, де податок складає 1.8% на рік від вартості житла. З плюсів Південного Онтаріо - тепліший клімат та для нас - можливість подорожувати в інші місця, бо Західною Канадою ми трохи поїздили.
-
Сдам в саблет 1-bedr apartment. 227 Ferndale Ave. 1077 в месяц. Контракт до 1 мая 2025 с возможностью продления. Теплый дом, хорошие соседи, удобная локация. До остановки автобусов 14, 55 пешком 1 минута, до автобусов 54, 57, 59, 19, 10 пешком 3-4 минуты. Свободна с 15 октября. До 1 ноября будет оплачена.
-
Ні, ФОП в 2022 довелось закрити.. В основному це на ЗСУ , ну або що купляю в Україні сплачую моно і через моно поповнюю через Apple Pay з канадської кредитки. Дуже зручно напряму рухати гроші. Єдине що не можна навпаки, тобто з укр карти на канадську не переведеш. Треба офіційно через банк канадський рухати гроші і вони знімають платіж звісно за нарахування коштів
-
Сейм філінг, ну щож, най щастить
-
Так само Ми вже трохи обговорили це, я теж в черзі до квітня 2025, як мінімум Не встигну 🫡🤷🤷 Як кажуть тут всюди, треба було бігати, і все швиденько швиденько
-
Я отримала, теж чекаю на курси