Українська Манітоба
-
Не можна отак взяти і дати вам свій хендган. Людина, яка його має (зі старих часів, зараз вже не можна - дякуємо Трюдо!), може взяти вас з собою в shooting range і дати постріляти під своїм наглядом.
-
Це не моя зброя, а мужика мого, то він фанат )) Я так ото, прицепом іноді, не можу сказати, що це прям «моє».
-
Міняю своє відео з рушницею на ваше з хендганом) шутка , але не шутка , я би пішов з вами на ренджу покажете хендган і мішені) в україні нема хендганів(!!! Доступних мені
-
Це ви просто не були в штат юта, сша, в збройному магазині, де вся зброя доступна . І кругом ренджі і дешеві патрони і вибір хендганів як в грі www.springfield-armory.com/1911-series-handguns/1911-ronin-handguns/ Ось нЯшка
-
Так, тут хтось десь писав про мейнкунів, в когось народились. Не можу знайти повідомлення.
-
t.me/nikolaievskyi він займається його дівчину щось не можу знайти тут
-
Правила групи тепер ще менше хочеться порушувати 🫣
-
Підкажіть, щось чув ніби у Вінніпег має консул приїхати в листопаді. Правда чи ні? І де шукати інфу - де коли? А також чи по запису чи жива черга?
-
Ніхєрасі ти Лара Крофт
-
Ніби не до манітоби чула Але там були спец умови
-
Вище писали що не можна вже. Раніше мона було
-
А його тут можна купити?
-
Ні. Мені подружка брала у відділенні пусту неактивовану карту і відправляла мені в Канаду . А тут я вже через додаток активувала
-
Уже ні…
-
Я оце подумала, чи безпечно купляти їжу/спеції в магазині Тегеран? Закордонна їжа якось перевіряється в Канаді? Може ще якогось яду підсиплять на експорт в Америку
-
Роблять digital-картку онлайн. Я списувалася з їхньою підтримкою в додатку, вони мені так кредитку відкрили. Я правда обрала 0 кредиту. Але спокійно можна пересилати гроші, оплачувати покупки епл пеєм - без фізичної картки.
-
Приват ні, а Моно відправляє, якщо фізична карта потрібна Ось відповідь від їх служби підтримки: До Канади є доставка, приблизний термін доставки, нова пошта 17 днів, коштує приблизно 378 грн, укр пошта, 28 днів приблизно 342 грн
-
Saidolim, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть будь ласка де можна купити хлопавку велику типа з Днем народження?
-
це як?
22 Jan 2023, 08:02
187907/241111
less than a minute ago