Українська Манітоба
-
Приват ні, а Моно відправляє, якщо фізична карта потрібна Ось відповідь від їх служби підтримки: До Канади є доставка, приблизний термін доставки, нова пошта 17 днів, коштує приблизно 378 грн, укр пошта, 28 днів приблизно 342 грн
-
Saidolim, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть будь ласка де можна купити хлопавку велику типа з Днем народження?
-
це як?
-
по факту укрпоштою 2 тижні)
-
Вітаю! Я два роки чекала на курси(( В вересні вже отримала PR і тільки почала займатися в школі)))
-
Ну я поки не замовляла, просто в додатку продовжила термін дії
-
Я ще не отруєна тому мабуть безпечно🤣 ми там і їмо часто і купуємо продукти
-
І sour cherry там теж можна знайти заморожені
-
це був earthquake чи в мене вже білдінг розвалюється?
-
В додатку Привату можна вибрати пункт перевипустити карту, і на вибір є доставка по Україні і закордон, до речі до кінця року безкоштовно. Але чи є саме Канада, треба дивитися. Але у будь-якому випадку якщо навіть по Україні,а Ви закордоном,то оформлюєте доставку на зручне вам відділення,і коли картка до Вас вирушає,ви спокійно міняєте одержувача на будь кого в додатку нової пошти (до моменту поки вона в дорозі) Я так замовляв кілька тижнів назад. Все працює
-
Добрий ранок! Сьогодні граємо у гру «Монополія». Потрібно ще 2-3 гравці. Досвід значення не має. Подробиці тут: t.me/monopoly_play_together
-
А ти казала щось про крадіжки на заправках Повісь на вході це фото 😂😂😂
-
😱 А як я дивився що не має Скільки коштує доставка?
-
Там багато країн Європи,США, Ізраїль, але Канади немає, тільки що подивився
-
Ні, мав на увазі доставки закордон, дякую 🫡
-
Немає чого? Країни? Чат з консультантом онлайн в Приват 24 Вам в поміч.
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/living-wage-report-canadian-centre-policy-alternatives-manitoba-1.7334588 Гарна новина - щось виросте Не гарна - це не допоможе
-
Манітоба знаходиться на тектонічній плити, землетруси малоймовірні і якщо бувають то слабенькі, може біля вас залізниця десь близько
-
Якою службою доставки краще відправити в Україну цінні робочі інструменти, за адекватними цінами? Дякую! 😊
22 Jan 2023, 08:02
187923/230596
about 2 hours ago