Українська Манітоба
-
Картопля з сиром і соусом
-
Putin це жрачка така тут тіпа макарони ) чого ви
-
Там можуть переборщити. Це місто багато років займало перше місце за найжорстокіші злочини у Канаді. Із вікі: У 2011 році журнал «MoneySense» у своєму щорічному рейтингу «Найкращі місця для життя» також визначив Томпсон як місто з найгіршою проблемою злочинності серед 180 міст Канади.[8]. Да і там є таксі, таксисти в чалмах возять пасажирів усю ніч. Мабуть квапляться на реінкарнацію.
-
За 2 роки томпсона+1 рік будьде пише що дадуть 32 дні відпустки. І це звучить як кидай всьо і йди до нас працювать. Плюс велнес плюс фемілі дні плюс хвороба , два місяця повноцінного відпочинку
-
З аеропорту Вінніпег до Томпсону ходить автобус 95$ 9 годин. Готелей там купа Super 8, Best western, Quality inn. Поїсти все місто їздить в TimHortons. Можете з'їздити на розвідку😁.
-
Ось це бімба! З 2015 мрію на них потрапити. Я тільки Peter Pan Goes Wrong дивився.
-
Беріть їжу, ви там не знайдете навіть тіммі, не те що мак
-
@Feliks10101, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
@Feliks10101, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
....., будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Від місцевого чув історію, як його знайомий поїхав у Томпсон, стояв біля бару. Підійшли двоє попросили підкурити, він сказав нема вогню. Вони зайшли в якесь приміщення, вийшли з каністрою, облили і підпалили 😔
-
Вже складаю резюме.
-
Не знаю, тільки знаю що по виїздах їздить. Моя англійська ще не така, щоб розпитати деталі його роботи, бо він з тих, що речення поміщає у 2 звуки))
-
8тижнів , а яка посада?) щоп правильно резюме скласти)
-
В моєї співробітниці бойфренд працює в Manitoba hydro, зовсім не давно і має 8 тижнів відпустки. Пишіть резюме!))
-
Я думаю, що це з відгулами, бо графік ненормований, але суть в тому, що 32 дні - реально.
-
Ват із йор позішон тайтол, цікаво просто))
-
Public Relations Officer 😎
-
Можливо. Минулого тижня вночі якісь крики на пів вулиці лунали. І через хвилин 10 лупили у двері нам, ледь не висадили. Виявилося то поліція, помилилися адресою і щемилися до нас. Мати стільцем намагалася прибити сина. Приїхала поліція 6 патрулів. В тому районі буденна ситуація.
-
Мій шев такий Я вже трохи пристосувався 😐
22 Jan 2023, 08:02
188067/231272
about an hour ago