Українська Манітоба
-
Одне діло коли людина ухилянт і розуміє що пишатися тут нічим. А інше — коли пишається цим. Це людина якась ку-ку. Я би з такими не товаришувала і була дуже обережною. Там в голові якийсь салат
-
Треба номера чіназес брати якщо ще вільні🥰
-
Та вже визначили хто ця людина і де проживає :)
-
А чому вільна в лапках? 🤔
-
До речі можна якось перевіряти штрафи онлайн?
-
Я думаю, що це просто англійські букви, що не мають нічого спільного з ухилянтами. То уже наша ментальність - інколи бачити те, чого немає.
-
Це тут може так, у Києві бути ухилянтом то поважно. Більшість тільки мріє про це, бо дорого або немає звʼязків🌝
-
І має як мінімум 3 штрафи за водіння. Я до того що краще не викладати номера машини в інтернеті
-
Та якщо на номерах пише то певно не дуже й ховається.
-
Шо серйозно? Це слава на весь Вінніпег. Або Манітобу
-
Більшість канадців, які працюють в констракшні, не дуже-то хочуть на ту північ їздити. Принаймні ті, з якими я спілкувався. В той же час, знаю хлопців українців, які тільки на півночі зазвичай і сидять, через можливість заробити більше. Кожному своє.
-
Це людина з ім'ям з колишнього СРСР?
-
Кожен з нас трохи ...презедент чи якось так.
-
Що ви маєте на увазі «СРСР»?
-
Ого, но в мене норм ціна, 1077$, однокімнатна, підписав вже третій контракт і ціна 1126$, збільшили швидкість інтернету, 290 Colony St, будівля 14 поверхів.
-
ммммм щоо за иаку ціну має бути коханка і прибиральниця у комплекті
-
Як вам ціна кухні?35000всього+tax + За холодильник і посудомийку ще +8000$.
-
Колега, десь біля Стейнбаху живе, казав недавно, що продає якусь таку машину. Деталей не знаю. Якщо цікавить, можу поділитися контактом в приватні повідомлення.
-
В Канаді.хомдепот
-
Мені біла подобається. Але досвіду не маю
22 Jan 2023, 08:02
188119/235979
about an hour ago