Українська Манітоба
-
Навпаки ті скляні дверки стимулюють підтримувати порядок на поличках)) Але стиль капець застарілий для мене...
-
Так, i вона дуже бiла)), що не практично для кухнi.
-
Візуально гарно, але не практично. За склом буде бардак з баночок-тарілочок, в пази на дверях наб'ється пил. Я би собі таку не купила
-
Ні все з гівна і палок з фанери
-
Може там столешня з каменю. На фото матеріалів не видно
-
Я схожу кухню у 2020 з ikea за пару сотен баксів купував, там навіть 10 тисяч гривень не було🌝 Розмір +- такий же. Але верхні шкафчики не до потолка, це напевно 34500 і коштує✊🏾
-
Мені подобається коли на дверцятах є ручки. На них зручно вішати всякі рушники, пакети зі сміттям. Без ручок або з прихованими шафи важче відкривати
-
В мене зараз біла на ренті, виглядає чистішою, ніж темні))
-
Відразу відчувається український менталітет. Виїхали з України давно, а Україна з вас не виїхала 😁
-
Кварц
-
Канадці не дуже і готують на кухнях, так трошки розігріли, підігріли 🤗 Ну принальні мої знайомі медсестри фул-тай 🤪 нема дуже часу на готовку🧑🍳 Я маю білу зараз, так на ній все видно, тому відразу все на місці витирається, миється, завжди виглядає чистою😉
-
Ну тут ціни і в ікеа порівняно з нашими шокують ..
-
Так,в ікеа теж дивився кухню 45000$ з гівна і палок +-4 погонний метра
-
На Форксі у неділю парковка платна?
-
Я так розумію в Україні виключно з натурального дерева зараз роблять?
-
Привіт всім, можливо хтось хоче своїм дітям пацючків домашніх? Віддам 2х пацючків( хлопчики сірий і сіро-білий) з гарною кліткою.
-
Обійдіть цю стойку з іншої сторони, там є ще краще за 45 😂
-
В Нідерландах)
-
Ні , там ціна така ж , але у гривнях 🤑
-
Чи за дешевшу ціну перечислені матеріали вже не такі і погані?
22 Jan 2023, 08:02
188142/231421
16 minutes ago