Українська Манітоба
-
Мені сунлайф відкрив , я вже і знімав ррсп, зручно і процент біля 10 у них. Все на автоматі.інших не пробував
-
Хотів спитати то саме, шукаю собі куХню реноватНути ну і треба ті шафчики тумбочкі, але трицаху я за них не дам) де ціна ок буде?
-
Якщо хтось сьогодні йде на Українську Виставу - буду рада познайомитись особисто 😌
-
А є контакти консультанта?
-
Бренд тіпа кока кола але санлайф
-
Дякую
-
санлайф www.sunlife.ca/en/
-
Я вибачаюсь, а що таке сунлайф?
-
Не по темі, але побачив назву Hadashville і вирішив написати. Якщо хтось буде їхати в сторону Вайтшел, Кенори то не гайте час на заїзд в Sophie’s restaurant. Можливо раніше там і була українська кухня, але нові власники індуси і борщ від них це 🤮 + вареники в фрітюрі 😅
-
Якщо лише шафки, але не міняєте конфігурацію та countertop- то це буде дешевше. Можете навіть лише двері замінити чи помалювати, коштує копійки а змінює зовсім вигляд
-
Що за вистава ? Щось ми пропустили
-
А горщик та землючка для цієї рослини в комплекті йде?:D
-
Це якесь прокляте місце, знову аварія
-
Пишу
-
‼️Є один квиток на сьогодні 7:30 pm на Як виростити чоловіка в домашніх умовах, з Ірмою Вітовською. Безкоштовно‼️ (пишіть в пп)
-
Як виростити чоловіка в домашніх умовах з Іриою Вітовською
-
Ааа, зрозуміла Бачила рекламу ) Дякую
-
На початку літа я там стояла на світофорі, в сусідній полосі стояв шкільний автобус повний дітей. А на тротуарі один товариш зняв штани і почав танцювати. Мусіли всі на цей перформенс дивитись, поки зелений чекали
-
Продам захисне скло на iPhone 14 Pro Max 15$ за 2 штуки (третє розпаковане)-помилились в замовлені. Забирати на Kenaston Blvd.
-
Якщо ви "знімали" гроші з РРСП, то ви відразу платите 10%, а потім будете ще доплачувати відповідно до вашого доходу.
22 Jan 2023, 08:02
188235/229816
10 minutes ago