Українська Манітоба
-
Нє ну так то довго можна з укр карток виводити по 50-100кusd 🤣
-
Друзі брали кухню в IKEA, то стало $50К, половину роботи самі робили, бо з контракторами вийшло б десь на всі $100К 😄
-
Я сподіваюсь що довгострок на стільки не затягнеться. Я все ж вдома хочу жити.
-
але вона вам і за 1000 дол не потрібна, так? А тут таку ж за 50 будете купувати. Бо бонусом до кухні йде шахед як примітив Кирило - саме через це ціна набагато нижче.
-
У вас велика сімʼя, в long term все одно своє житло вийде в плюс 🙂
-
Краще я буду знімати житло но його нах
-
Ну там кухня гарна але це вперше, що я почув за кредит на кухню 😄
-
Ось моя кухня в Україні,їй 2 роки ціна 110.000 грн і це гранітна столешниця,фурнітура блюм(рахується топ)і вся кухня з МДФ.заказував у merx рахунться дорого багато.мені страшно уявити скільки тут така буде коштувати думаю 40-50.000$
-
якби в Україні купували б за 35 то продавали б за 35. Тут купують за 35 - який сенс продавати за 4?
-
Я все частіше задумуюсь про власне житло але точно freehold, бо навіть при найгірших обставинах можна здати в управління за $100-150 в місяць в property management company і воно саме собі виплачується, а ви назад в рідний дім і завжди є запасний аеродром 🙂
-
Я спати.спокойної ночі
-
ви про рівновісну ціну колись чули?
-
Ага,зрозумів.я тепер буду в Канаді казати ціну множке на 10-20 бо шахєдів тут нема
-
Підкажіть будь ласка сайт де можна подати заявку на отримання безкоштовної індички?
-
На сьогодні оренда трохи дешевше ніж іпотека.але то вже діло таке.
-
Українці які живуть в Канаді давно, поділіться на рахунок автосервісів, які салони дають найкращі умови і відсотки? Нічого не купую на даний час, тільки цікавлюся, цікаве авто Cadillac XT4, в взагалі як по відсотках з американців?
-
Ну так, це все залежить від довгострокових планів/цілей, оренда ж впринципі не про вигоду 🙂
-
Якщо 20 то так. Я рахував з 5% перший внесок то оренда вигідніша.
-
Якщо давати 20% down payment + брати freehold, то виходить +- на одне, а інші варіанти я не розглядаю, бо там рулетка 🥲
-
Сьогодні вже люди писали, що піднімають орендну плату на нормальний відсоток, тому така собі вигода
22 Jan 2023, 08:02
188264/235946
about an hour ago