Українська Манітоба
-
Щось в цьому є 😂
-
У мене теж саме, я чув, що це схоже на історію з спортзалом, треба себе заставити походити 21 день і звикнеш 😄 Але я не готовий 21 день без сну, можна одразу надгробну плиту замовляти з точною датою 😄
-
Може я неправильно обираю все ортопедичне - жодне не підішло 😢
-
Я купила на Амазоні ортопедичну подушку, яка підтримує голову і шию в природному положенні. Там така ямка всередині подушки, в яку треба попасти головою, і по боках такі жорсткі крила, які мають тримати як би конструкцію хребта. Якщо тобі щастить і ти потрапляєш головою в цю ямку і не сіпаєшся в ній, відчуття прекрасні і на ранок дуже легко. Але якщо десь схибити - капєц 😁 Я якось зсунулась уві сні на пару сантиметрів і потім пару днів не могла голову повернути взагалі)
-
😂😂😂😂 Я також на стільці ті що не підійшли поклав
-
На жаль, тут не відкрилася позиція на яку я очікувала. Там знайшла роботу
-
Хммммм…🙄
-
Запитання про податкове резидентство. Якшо ми живемо в Канаді, працюємо і вся сімʼя тут, то чи вважаюсь я також податковим резидентом України ще, бо в мене там є активні банківські рахунки з переказами? Майна немає. Я думала, що ні, але уже не впевнена
-
Не дивно…цікаво…
-
В Україні немає чіткої процедури визначення цього поняття, там все дуже-дуже розмито. "Важливо розуміти, що законодавство України не передбачає чіткої юридичної процедури для підтвердження факту втрати громадянином України податкового резидентства України та набуття ним нерезидента іншої держави. Спосіб скасування податкового резидентства України через суд можливий, однак, скасувати його наперед не вийде, оскільки є стала судова практика." (с)
-
Якщо ви не є чиновником чи ФОП в Україні, то навряд чи є особлива необхідність щось подавати. Тим більше, що податки з вашого доходу в Канаді ви вже заплатили. www.epravda.com.ua/news/2024/04/27/697645/#:~:text=%D0%92%20%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96%20%D0%B7%201%20%D1%81%D1%96%D1%87%D0%BD%D1%8F,%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B0%20%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%96%20%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2'%D1%8F%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F.
-
Так шо це фопи і там і там резиденти) ?