Українська Манітоба
-
Знаю, що багато хто продовжує бути в Україні ФОП. Зрозуміло, що їм обов"язково дотримуватись звітності для ФОП. Однак, для фізичних осіб все простіше: береться місце знаходження центру життєвих інтересів.
-
Зараз всі іммігранти з Канади заплатять податки за останні 10-30 років - і українська податкова купить ЗСУ кілька ядерних боєголовок.
-
У Канаді нижчий?
-
Але тут тільки що писали, що навіть при подвійному оподаткуванню потрібно платити в Україні якщо податок у вашій країні нижчий
-
Мене ледве не унесло в небо
-
Залежить)
-
Скажіть, будь ласка, а Flair присилає взагалі квитки на пошту? Я купила квитки, у мене на екрані номер бронювання, але на пошті нічого немає, я боюсь закривати сторінку цю)
-
Ми сьогодні в Костко купили nanaimo bars. Мені в очах ще досі мутно, скочив цукор і тиск. Але батончики класні 🥰
-
купила carrot cake в Safeway 🐴👀
-
Купив печиво Не тортик але додасть приземлення
-
Мене теж радує цей вітер, заносить, а це означає, що ще можна жерти тортики )
-
В таку погоду прилітає Мері Поппінс. Тримайте вікна відкриті, можливо вам пощастить
-
Тобто по суті, якщо я о 18 одружусь з дівчиною і поїду з нею з України, а батьки будуть ще там, то грубо кажучи, моя сім’я не в Україні? Ну нехай в 21 чи коли там повна відповідальність наступає
-
Не сім'я. Це родичі першої черги.
-
А старші батьки - це не сімʼя хіба? Сімʼя. Ви ж можете мамі чи батьку подарувати щось без оподаткування
-
Вони не є вашою сім'єю.
-
Сім'я: чоловік, діти.
-
Батьки, брати/сестри є в Україні? Плати податок
-
Купляла в Sobeys - бека. В різних магазинах вони різні, чи то справа смаку?
-
Клас, дякую
22 Jan 2023, 08:02
188391/232156
3 minutes ago