Українська Манітоба
-
Ну якщо через процес подачі на ПР маєте тут сидіти - розумію. Якщо просто через «є хороша робота, але ненавиджу Вінніпег» - не розумію :) Ви таку самі роботу і в Калгарі знайдете, якщо тут знайшли.
-
Так а чого жалієте і нічого не робите? Ви ж можете переїхати в Альберту, немає проблем з цим? Хіба шо ви вже розпочали процес отримання номінації від Манітоби на ПР… тоді так. Тільки тут сидіти пару років в ненависному Вінні і терпіти 🙂
-
Для сліпих також, вже не раз вам написали, що волонтер вам нічого не дасть, так як телефони на стійці аеропорта. Я вчора теж була волонтером, бо був вільний час, туди приїхала, там є телефоні, вони інші, чим були 2 тижня тому, тому якій сенс ділитися тими телефонами, чи телефонами волонтерів? Я звідти пішла і ніякого номера не пам'ятаю та і дзвонити мені нема за чим, бо я не представник КУК і ніякої іншої інформації не маю. Будьте, будь ласка, більш культурним при розмові.
-
Слухайте, ну оце є одне повідомлення від однієї пані про те, що не знайшлось місць. В її повідомленні інфа ще про одну сім’ю. Тобто дві сім’ї не отримали місць в один якийсь день. Ну це сталося. Ну дуже погано, але сєляві. Більше я не чула таких повідомлень жодного. Ацтавіть оцю паніку «я б не був оптимістичним», ну йомайо
-
Ей, ей, ну, заради справедливості 🙂: от так само як «місцеві» новоприбулих одним кольором фарбують (всі безсовісні падлюки), за вашим враженням, так само і ви зараз всіх місцевих заклеймили, шо «Манітоба ніфіга не френдлі». Ну ви шо, ми ж є і хароші, і навіть білі і місцями пухнасті 🙂 (не я, я особисто - ще та скотиняка, але є чудові люди)
-
Для сліпих
-
Я би не був таким оптимістичним, планую в січні прибувати, а там на вулиці буде більше 20 градусів морозу. Але все ж таки є гроші і я можу найти на Ейр БНБ ( 1000-1500 дол в місяць) це вибьє мене з колії. Плани інші на весь свій бюджет😂
-
Ми прилетіли в вівторок вночі. В п'ятницю вже знайшли квартиру. В понеділок аплікувалися і заплатити депозит. В п'ятницю нам відповіли що все добре і нас аплікують. Було б бажання, а знайти завжди можна
-
Ні, ніколи не був :)
-
Не перекручуйте. Вона такого не казала. Номера готелів знаходяться в аеропорту на Welcome desk і волонтери дзвонять по ним
-
Friendly Manitoba спочатку місяцями пише по понаїхало якесь хто зна шо, а не такі кльові хлопаки як він, при тому що і в Україні не був, а потім, коли йому кажуть - шановний, прикрути трактор, бо же дістає, щей посилає 😌 Власне, з часом, стає зрозуміло, чого населення Альберти за 20 років прибавило 1.5 мільйона, а Манітоби меньше 300 тисяч. Тепер за класикою, Ви маєте написати шо нас ніхто не тримає і можемо котитись куди хочемо. 😌
-
Провінція надає добрі умови. Я не думаю що вас залишать на вулиці.
-
Все ж таки якщо ви маєте він мені не помішає. Розумієте пишуть люди що в Хілтоні живуть уже 3 місяць. Я з досвіду житті ніколи би не зателефонував та і не подумав що такі готелі можуть прийняти більше чим на 3 дні та ще й безкоштовно 🙈 тому я в Канаді вже нічому не здивуюсь.
-
Цікава переписка
-
Доброго дня. Чи хтось вже оформлював субсидію на child care? Як ви подавали документи та скільки чекали на рішення?
-
Я не знаю хто ви і що ви собі дозволяєте але і не цікаво.
-
Ну от нахрєна він вам 🙂 Він є на стійці в аеропорту. До того часу, як ви приїдете, він може змінитися (якийсь готель/хостел припинить приймати, а якийсь додасться). Продзвонювати по готелям ДО прибуття - марна трата часу персоналу готелів, бо вони не бронюють безкоштовні номери наперед, а розподіляють їх з того «шо є вільним» станом на «прямо зараз, я осьо в аеропорту вже, куди їхати»
-
дивно, що саме Ви на цей пост відповіли. Судячи з того, які випади Ви весь час собі дозволяєте, то можу Вам сказати, що Ви не такий класний українець яким себе вважаєте.
-
Все зрозуміло, Дякую. Якби ви дали той список готелів.
-
Я так розумію в Канаді працює система Кіпру. Телефонуєш і питають є місця чи немає. Якщо є хватай сумки і хутчіш біжи туди😂 а у кого є список тих о елів де живуть українці? Ми же і самі можемо написати чи зателефонувати. Навіщо волонтери у них і так роботи по горло.
22 Jan 2023, 08:02
18840/239712
4 minutes ago