Українська Манітоба
-
🤦♂
-
Який скам? Pharmacare? Це провінційна програма
-
Там конкретних деталей нуль про ситуацію. Не дуже зрозуміло що і як. www.gofundme.com/f/collection-of-funds-for-medicine-and-also-for-an-apartment
-
Ihor хоче кікнути Gentra з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@W_1_t_c_h, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Зверніться до New Journey Housing, якщо їй потрібне субсидоване чи недороге житло.
-
Я просто прискіпливий єнот Так Марія чи Марина 👀
-
І на цій ноті нагадаю також про важливість вакцинації проти правця, навіть коли вже щось сталось Do you need a tetanus shot after a cut? If you have a dirty cut or wound, get a tetanus shot as soon as possible if 5 or more years have passed since your last tetanus shot. If you have a serious cut or wound, including punctures, bites, burns or scrapes, it is recommended that you see your health care provider immediately for treatment.
-
Ви бачили то житло? Ви пропонуєте дівчині з інфекцією та після операції жити з наркоманами? Ну що за люди
-
Подивіться сторіс
-
Дмитро, черга на subsidized housing зараз до 2 років. Тому для цього випадку (якщо він реальний) точно не підійде
-
Q, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
В сторіс Аліни Кушнір є всі деталі, всі документи - все. Дівчину оперують через абсцеси, які виникають через інфекцію. Їй там вже багато чого запропонували, включно з житлом, впевнена, її витягнуть. Але гроші все одно потрібні, одне нормальне харчування, щоб відновитися, вартує досить багато
-
Тут, в цьому кружечку першому)
-
Напевне, я не вмію дивитися Інстаграм контент 😁 не міг там нічого знайти.
-
Дякую. Вже розібрався, там треба тапати, щоб побачити те все. Для того, хто не користується інстою, важко зрозуміти.
-
Ми як тільки знайшли сімейного лікаря вона на. Одразу сказала ставити цю вакцину Типу не примусово але обовʼязково
-
Вдома ви не можете це робити, вам потрібно винаймати комерційну кухню для цього.
-
Чи є хтось хто навчався на ЕСЕ 1? Напишіть мені будь ласка
22 Jan 2023, 08:02
188526/240712
about 4 hours ago