Українська Манітоба
-
Q, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
В сторіс Аліни Кушнір є всі деталі, всі документи - все. Дівчину оперують через абсцеси, які виникають через інфекцію. Їй там вже багато чого запропонували, включно з житлом, впевнена, її витягнуть. Але гроші все одно потрібні, одне нормальне харчування, щоб відновитися, вартує досить багато
-
Тут, в цьому кружечку першому)
-
Напевне, я не вмію дивитися Інстаграм контент 😁 не міг там нічого знайти.
-
Дякую. Вже розібрався, там треба тапати, щоб побачити те все. Для того, хто не користується інстою, важко зрозуміти.
-
Ми як тільки знайшли сімейного лікаря вона на. Одразу сказала ставити цю вакцину Типу не примусово але обовʼязково
-
Вдома ви не можете це робити, вам потрібно винаймати комерційну кухню для цього.
-
Чи є хтось хто навчався на ЕСЕ 1? Напишіть мені будь ласка
-
підкажіть будь ласка, якщо я хочу займатися, випіканням тортів на дому на комерційній основі, мені достатньо сертифіката фудхендлера чи потрібен якийсь інший?
-
Так
-
а сертифікат фудхендлера потрібний?
-
Тоді це інакше, звичайно. Але тоді за нього потрібно платити, навіть якщо недорого;-(
-
WW III has begun. Iran has launched ballistic missiles on Israel's military bases.
-
В Ванкувері needle атаки теж були www.straight.com/news/man-stabbed-with-hypodermic-needle-in-downtown-eastside bc.ctvnews.ca/vancouver-security-guard-stabbed-with-hypodermic-needle-suspect-arrested-and-charged-1.6288346
-
Та організація займається пошуком недорого житла. Багато українців відразу знаходили житло через них. То не є через уряд субсидія
-
Я бачив різне житло від тієї організації багато разів у 2022 році. Багато українців, яким справді потрібна допомога, живуть там. Житло є різне.
-
Ну ми ж усі знаємо звідки ноги у розпалюванні нового конфлікту на Близькому Сході ростуть.
-
Справа буде, свiт не зможе тягнути двi вiйни одночасно, все бiльше країн втягнуться у конфлікти, і це переросте в одну велику спільну війну.
-
Моя колега пише звідти прямо зараз, що це все одно лайт-версія в порівнянні з Україною (вона була в Україні весь час з початку війни, а пару місяців тому нарешті отримала дозвіл на імміграцію в Ізраїль до чоловіка, то має з чим порівнювати)
-
Росiйськi медiа та телеграмканали активно пiдтримують Iран.
22 Jan 2023, 08:02
188538/231363
4 minutes ago