Українська Манітоба
-
Ну ми ж усі знаємо звідки ноги у розпалюванні нового конфлікту на Близькому Сході ростуть.
-
Моя колега пише звідти прямо зараз, що це все одно лайт-версія в порівнянні з Україною (вона була в Україні весь час з початку війни, а пару місяців тому нарешті отримала дозвіл на імміграцію в Ізраїль до чоловіка, то має з чим порівнювати)
-
І це знов не до війни в Україні зараз всім буде. Особливо США.
-
Та я це розумію. Що там того Ізраїля, територіально. 400 ракет, принаймні так пишуть, дехто пише 500.
-
Так, потрібно платити просто менше. Однак, якщо оренда не є дорогою, то навіть деякі громадські організації можуть дати гроші. Я знаю до КУК час від часу приходять люди у дуже складному становищі щодо сплати оренди. Однак, рішення приймають індивідуально. Скажу, що якщо приходить людина і каже, що їй треба 2000/міс на оренду і вона живе сама в квартиті, то такі запити досить складно задовольнити, бо є люди, які намагаються спершу знайти якнайшвидший варіант.
-
And Iron Shield is not working. Too many missiles. 🫣 Crazy times…
-
Одна сторона хоче творити і розвиватись, а інша тупі варвари, які окрім війни нічого робити не вміють, що орки, що арабська сторона.
-
www.gofundme.com/f/collection-of-funds-for-medicine-and-also-for-an-apartment Вітаю ! Декілька місяців тому , з моєю знайомою трапилась щаслива ситуацію у автобусі у місті Вінніпег . Вона їхала з роботи та до неї підсів чоловік та вколов її голкою . По сьогоднішній день вона бореться з наслідками та інфекцією . На даний момент , дівчина не взмозі буде скоро оплачувати свою оренду житла та ліки . Тому , прошу всіх не байдужих підтримати дівчину та доєднатись до збору . Для більш детальної інформації , напишіть мені в приватні повідомлення . Я надам вам всі підтвердження ! Дякую за ваше розуміння 🫶🙏🏻