Українська Манітоба
-
Не переживайте, будь ласка, пощадіть свої нерви. Це навіть не hate speech у вас. Hate speech ще якось можна було б «натягнути сову на глобус», якби ви висловились типу «всі араби - такі-то і такі-то» і закликали б до якихось незаконних дій проти «всіх арабів». У вас же в повідомленні мова про «арабську строну [конфлвкту]», тобто про тих, хто безпосередньо приймає участь у терористичних діях з арабської сторони. Ви застосували своє конституційне право на freedom of expression, і сказали, що думаєте про цих людей. Маєте право.
-
Це як у кадирова на сторінці боти пишуть п'ять разів на хвилину яке він сонце і як вони вдячні йому. Коли українці здійснили спам атаку на группу, то крізь спам вони продовжували дякувати. Це менталітет такий, виховувався тисячоліттями
-
Ні не мала, мала на увазі сторону конфлікту
-
Ваша картинка? 😂
-
Супер, дуже дякую 🙏
-
дивлячись по якому закону 🤣
-
А кажуть що немає роботи
-
Мене максимум вистачило на перші 2 сезони
-
Ой що згадали) Доречі там якийсь спіноф запускають Дивитися вже не буду
-
Та вже тисячу років є, «Пірсон». Але він не дуже цікавий, там всі такі істеричні, все через драму
-
Я фанатіла від Роберта Зейна) До речі, цей серіал частково знімався в офісі Deloitte в Торонто
-
Точно А малий був цікавий в першому сезоні Луіс тримав марку до останнього
-
І то цей чоловік виліз в атаку І якось зміг не почути як уламок летить, стояв на вулиці
-
Ну що, наче можна підводити попередні підсумки. Дуже яскраво, видовищно, мощно! Але повідомлень про уражені важливі обʼєкти немає. Відомо про 1 загиблу людину, палестинця (яка іронія долі, бо саме палестинців Іран, типу, захищає). Тобто мстити і відповідати Ізраїлю особливо… еее… нема на що. Моя думка, що відповідати ударом по Ірану Ізраїль і не буде. Ескалація і WW III відміняється. Русняві пропагандисти в пєчалі - сподівання були на те, що весь Близький Схід вибухне неабиякою ескалацією, до якої напряму змушені будуть втрутитися Штати, а значить, типу, «менше зброї будуть слати хохлам!» - але схоже що нє, поки що обійшлося. Імхо.
-
Та немає там нікого, там опозиція це менш радикальний кандидат в президенти, от зараз при владі типу опозиція, а до цього був радикальний, вважається що це Реза Пахлеві, але він абсолютно не харизматичний і навряд чи хоче жертвувати своїм комфортним життям заради якихось там революцій, тим більше в Ірані дуже багато людей проти влади, але дуже багато і підтримують, то там кровіщі буде море