Українська Манітоба
-
Нічого, імміграційні офіцери порішають кого залишити в Канаді. Он деяких по 1-2 роки перевіряють на федеральному етапі. То ж воно чого?
-
Всім привіт👋🏻
-
В CIBC безкоштовно рахунок в $США
-
Добрий день , друзі підкажіть будь ласка в якому банку RBC є україно/російсько мовні співробітники ) дуже потрібно 🙏🏼
-
ну схрестимо пальці 🙂
-
а, зрозумів
-
це було щодо травлі арабами
-
maps.app.goo.gl/n9F7h1vrVd7dogwL7?g_st=ic
-
Весь срач пропустив 😭
-
Починайте наново 👀
-
Маю безкоштовно коробки для переїзду - 2 маленькі + 2 великі + пакувальний матеріал - Волзлі
-
Тут навіть герої Marvel безсилі 😄
-
Ніякий закон ви не порушили ,то все дурниці
-
Може на канікулах, як нема буде чого робити
-
Якщо шукаєте взаємні пайові фонди (mutual funds) для інвестування у свої канадські рахунки RRSP, RESP, FHSA, TFSA чи звичайні інвестиційні рахунки, ось один з фондів, які дає щорічно понад 15% доходу останніх 10 років. 100% аналог цього фонду TD U.S. Equity Index ETF (TPU.TO), акції якого можна придбати через канадську інвестиційну компанію Wealthsimple. #інвестиціївканаді
-
Та ця послуга давно є
-
Дивіться яку рекламу побачила в ФБ! Але не по всьому Вінніпег #лікар прийде до дому (дивіться на мапі райони). Безкоштовно! #медицина
-
Ціни на кухні.. чогось подумалось що замовити розпилку і доставку з України сюди буде дешевше. А вже самому тут зібрати , і об матюкатися і розвестися )))
-
Самі спробуйте зібрати, а не чоловік. Мені дуже подобається збирати меблі!
-
Я збирати меблі обожнюю! І мала моя, 10 років, теж любить. Ми вже крутелики в цьому питані ) в Бучі с початку в однокімнатній а потім в дво, все самі) і тут столи ліжка крісла , все скрутили)
22 Jan 2023, 08:02
188674/230232
less than a minute ago