Українська Манітоба
-
Як мені сказали представники консульства, жоден бот не має доступу до слотів. Всі різні боти, які рекламуються в інтернеті, мають тільки одну мету - викрадення чужих даних або виманювання грошей.
-
Consulate General of Ukraine in Edmonton www.facebook.com/UkrConsEdmonton
-
Ось офіційна сторінка Консульства України в Торонто, де вони періодично повідомляють, коли будуть відкриватись нові слоти Consulate General of Ukraine in Toronto www.facebook.com/ukrconstoronto
-
Ні ні то не реклама 😅😅 я декілька місяців на сайті сама дійсно ловила слот і без резутатно Там же туго і дивно працює сайт в них Я нікому нічого не платила слава Богу 🤪
-
Ще раз: будь-яка реклама будь-якого способу обійти офіційні ресурси буде заблокована. Користуйтесь тільки офіційними ресурсами.
-
Так я за боти ні слова не казала Просто не очікувала що так складно буде зробити паспорт дитині в Канаді. Ми до цього в Китаї жили і там слоти висять у вільному доступі(; А тут наступного року у малого паспорт закінчується і я переживала що в Україну буду летіти.. Ми про різні речі пишемо з вами)) ніхто мені не пропонував комусь заплатити щоб зловити слот Гарного дня ☺️ Запитала якими авіалініями краще по Канаді полетіти в Оттаву, бо окрім westjet і air Canada не знала більше, а тут вже про боти і про гроші😅😅
-
Я піймала собі слот на жовтень. Буду летіти за день до прийому і ночувати в готелі. Я вже краще витрачу ще додатково кілька сотень, ніж знов кілька місяців ловити той слот
-
також летiла в Торонто та ночувала в готелi, бо переживала,що лiтак затримається, та не встигну на 10 ранку.
-
Я за день також дивлюсь білети, дякую всім за поради
-
Я літала після Вас 24 червня з сином. Готель не брали запис був о 10.50. Бігла, як складена собака. Одні нерви. Паспорт ще не прийшов. Тепер зловила слот собі на паспорт, забронювала готель.
-
Air Canada також має безкоштовні алкогольні напої та снеки як акцію до кінця року
-
Дешево, але більша вірогідність, що скасують рейс, як мені наприклад🙃, з westjet/air Canada набагато менша вірогідність
-
хіба не залежить від клініки/лікаря? я б на сайті глянув/подзвонив
-
Дідкажіть якщо до сімейного без запису то які години прийому? Наче 10-2?
-
У кожного лікаря по своєму. Є ті, які лише в певні дні і в певні години приймають вок ін. Наш не приймає взагалі 🙄
-
Подала сину на паспорт 20 травня, паспорт прийшов в консульство вчора 😅
-
Сьгодні - Національний День Бізона в Канаді. Dear Human💖 Please come to visit us out in the grasslands by Lake Audy to celebrate National Bison Day today 🐃🐃 Enjoy how free we roam while you drive through the area. Make sure you stay in your vehicles however, as we want to keep you safe and there are more than 50 of us! Riding Mountain National Park
-
Air Canada коштувало в Оттаву 180 баксів , портер 70 .
-
Вітаю! Таке питання - відправили мені посилку з України і тут мені Canada post прислала чек на 116 доларів 😟 За що це може бути? Там все для домашнього вжитку і 1 подарунок (десь 100 доларів вартість) Ніхто не вказував на скільки там грошей, тому цікаво як вони таке вирахували і чи як це оскаржити?
-
Нам відправляли особисті речі з України новою поштою, дві коробки одразу, у відділенні НП вказали, здається, $ 44 (безмитна вартість вантажу) на кожну з коробок, сплатили в Україні 15000 грн за доставку. Тут доставляв ups, при отриманні вантажу ми мусили сплатити $156 митних зборів. Хоча речі всі особисті, без бірок-коробок-упаковок
22 Jan 2023, 08:02
188754/231097
10 minutes ago