Українська Манітоба
-
Дідкажіть якщо до сімейного без запису то які години прийому? Наче 10-2?
-
Сьгодні - Національний День Бізона в Канаді. Dear Human💖 Please come to visit us out in the grasslands by Lake Audy to celebrate National Bison Day today 🐃🐃 Enjoy how free we roam while you drive through the area. Make sure you stay in your vehicles however, as we want to keep you safe and there are more than 50 of us! Riding Mountain National Park
-
Вітаю! Таке питання - відправили мені посилку з України і тут мені Canada post прислала чек на 116 доларів 😟 За що це може бути? Там все для домашнього вжитку і 1 подарунок (десь 100 доларів вартість) Ніхто не вказував на скільки там грошей, тому цікаво як вони таке вирахували і чи як це оскаржити?
-
Нам відправляли особисті речі з України новою поштою, дві коробки одразу, у відділенні НП вказали, здається, $ 44 (безмитна вартість вантажу) на кожну з коробок, сплатили в Україні 15000 грн за доставку. Тут доставляв ups, при отриманні вантажу ми мусили сплатити $156 митних зборів. Хоча речі всі особисті, без бірок-коробок-упаковок
-
мені відправили посилку на 60 долларів речей, ups нарахував 50 доларів брокерадж фі
-
теж хотів би дізнатися якого